Těžká operace srdce! Iva Janžurová na jednotce intenzívní péče! Máme se bát? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těžká operace srdce! Iva Janžurová na jednotce intenzívní péče! Máme se bát?

Iva Janžurová skončila na jednotce intenzivní péče. Podstoupila náročnou operaci.
Iva Janžurová skončila na jednotce intenzivní péče. Podstoupila náročnou operaci. (Aha! - Roman Souček)

Oblíbená a známá herečka Iva Janžurová (74) skončila na jednotce intenzivní péče. Má za sebou velmi náročnou operaci. Co se jí stalo?

Iva Janžurová podstoupila velmi komplikovaný kardiochirurgický zákrok: “Jednalo se o náhradu aortální chlopně. Operace probíhala standardně a trvala v celkové anestezii dvě a půl hodiny. Pacientka už byla přeložena na jednotku intenzivní péče. Po hospitalizaci bude následovat zhruba třínedělní lázeňská péče a soustředěná rehabilitace,“ prozradil ČTK přednosta kardiocentra Ivo Skalský.  

Janžurová je stále plná humoru a svým fanouškům vzkázala: „Těším se na všechny diváky a slibuju, že nic nezmeškám. Všechno společně doženeme.“

Více informací o tématu naleznete ZDE!



Přečtěte si
danyka
22. 2. 2016 • 23:07

Paní Ivo Janžurová, moje nejoblíbenější komická herečko, přeji vám z celého úplné uzdravení a pak hodně zdravíčka do dalších let a pohody doma i se svými fanoušky. Pokusím se o vás nebát a raději držet palce i pěsti pro štěstí.

mord
22. 2. 2016 • 18:19

Ber ty prášky pravidelne zakomplexovana smudlo a nebudeš plácat hovadiny

diodaa
22. 2. 2016 • 18:10

To bohužel neplatí o všech lékařích. Lékař se dnes převážně věnuje hlavně pacientovi movitému, ze kterého cítí že mu groše padají z kapsy. Těm se udělá i nemožné. A normalním lidem na pojištovnu se moc velká péče nedělá. Pouze taková, aby se zákonu učinilo za dost, a pacient v nemocnici nezemřel. A co je dál, to už nevadí. A čekací doby jsou takové, že se většina chudých pacientů operace ani nedožije. Co pak po tom, ale máme svobodu, i když dnes totalitní aspon v médiích. Tak a budte pacienti štastní, protože hrozí že chudí pacienti se pomalu ani do nemocnic nedostanou. Potom se snad začne něco dít. Vím o tom své ze svého okolí v domě ale i jinde když beseduji s občany.

diodaa
22. 2. 2016 • 18:02

Taky přeji paní Janžurové brzké uzdravení, bezvadná komediální herečka, asi naše nejlepší. Je v nejlepších rukou, hlavně aby vydržela. Ale je to bojovnice, a nechce sklamat diváky, těším se na ní v divadle.

britva
22. 2. 2016 • 16:28

ti lékaři, co tohle umějí opravit jsou fakt borci

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.