Eva Aichmajerová: Krize s milencem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Eva Aichmajerová: Krize s milencem!

PRAHA – Sexy moderátorka Eva Aichmajerová (28) prožívá milostnou krizi se svým přítelem Adrianem Stojkovem (37)! Ta měla minulý týden dokonce vyvrcholit rozchodem, který ale trval jen pár hodin.


„Pak se k sobě opět vrátili. Oni jsou už dlouhodobě takové italské manželství, které je jednou nahoře a jednou dole,“ říká zdroj z Evina okolí.

A v čem je zakopaný pes vztahu sexbomby s televizním režisérem? Může za to prý Adrianova žárlivost! „Adrian špatně snáší, když Eva někde večer je nebo nedejbože něco moderuje s nějakým kolegou. Vyčítá jí to, posílá jí výhružné esemesky a úplně ji tím deptá. Eva je z něj občas tak vynervovaná, že celou noc probrečí. Ale miluje ho, tak si nechá všechno líbit,“ dodává Evin kolega z natáčení pořadu Nekonečná šance, který každé ráno vysílá televize Prima a který Adrian režíruje. Kliknutím zvětšete„Nehodlám komentovat ani s kým chodím nebo nechodím, ani s kým se scházím nebo rozcházím,“ říká k tomu samotná Eva.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.