Milovník adrenalinu Jiří Korn (66): Osudnou se mu stala poslední jízda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Milovník adrenalinu Jiří Korn (66): Osudnou se mu stala poslední jízda!

Jiří Korn si teď bude muset na čas orazit...
Jiří Korn si teď bude muset na čas orazit... (Foto Aha! – Jitka Pecharová, ara )

Jiří Korn platí dodnes za jednoho z nejtalentovanějších tanečníků na české scéně. Nejrůznějším tanečním kouskům se nevyhýbal ještě donedávna. S tím teď ale bude nejspíš konec.

Kromě tance je Korn proslulý také svou láskou k jízdě na snowboardu, bez kterého už si zimu ani neumí představit. Poslední jízda se mu ale stala osudnou. Při té si velmi nešikovně přisedl nohu, která mu následně pořádně otekla.


„Strašně to bolelo a žádné obklady nezabíraly, tak jsem musel k lékaři a ten konstatoval, že mám trombózu,“ svěřil se zpěvák v týdeníku Sedmička. Trombóza, při které může krevní sraženina krevním oběhem doputovat až do plic, srdce nebo mozku, není nemoc, která by se měla podceňovat. Proto se teď bude Korn muset šetřit a sport na čas oželet. Opatrný bude muset být i v rámci zkoušení muzikálu Ať žijí duchové!, který bude mít premiéru koncem dubna.



Přečtěte si
6010
21. 2. 2016 • 09:18

No já nevím, ale já s trombózou nohy musela ležet bez hnutí měsíc v nemocnici s nohou na kladce.Jídlo, WC, vše v posteli.Řekli mi, že jak se hnu, tak ta sraženina mne může zabít.Tak s tím jeho tancováním nevím, nevím.Aby také o tu nohu nepřišel, tím mne také strašili.Takže pane Korn, dát tzv. noze klid.

anka
20. 2. 2016 • 14:20

pan Bata byl na lyzich jeste v 92 letech. Spousta lidi ma v 70 lepsi kondici nez lidi v 50 - zalezi to na tom, zda-li se pravidelne sportu venuji.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.