Vladimír Hron (49) se zbláznil kvůli mladé babě: Co dělá, vám vyrazí dech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vladimír Hron (49) se zbláznil kvůli mladé babě: Co dělá, vám vyrazí dech!

Vladimír Hron dělá kvůli lásce neobvyklé věci!
Vladimír Hron dělá kvůli lásce neobvyklé věci! (Foto: David Novotný)

Vladimír Hron je s Michaelou (32) ženatý už čtyři roky. Uvědomuje si jejich věkový rozdíl a říká, že jí ještě nechce umřít. Bere to opravdu vážně, protože dělá na muže v jeho věku opravdu zvláštní věci.

„Vynechal jsem cukr, bílou mouku a kravské mléko. Piju čaje, nepiju kávu, alkohol jsem nepil nikdy, a dávám si převařenou vodu, kterou si vozím v termosce s sebou,“ přiznal moderátor v rozhovoru pro Blesk.tv a dodal, že kromě toho ještě dvakrát týdně cvičí bikram jógu. „To víte, letos v červnu mi bude 50 a mám doma mladou ženu, které nechci ještě umřít,“ vysvětlil na závěr.



Přečtěte si
donypan
15. 6. 2021 • 10:13

V.Hron má na české hudební scéně nezastupitelné místo.Je to bavič s velkám B.Vystačí si sám a je naprosto skvělý.

6010
19. 2. 2016 • 12:33

Vladimír se nezbláznil, to dělá jen dobře.

drugovi
19. 2. 2016 • 05:55

Bohužel hlavním smyslem současného bulváru je narušovat soukromí a často zkreslovat informace, tak mě ani nepřekvapuje, jakým způsobem je napsaný článek o panu Hronovi, vždyť stejně píše bulvár o komkoliv jiném. Naprosto ovšem nechápu některé urážející komentáře. Každý má samozřejmě právo říct svůj názor, ať už je pozitivní nebo negativní, ale toto právo se nesmí zneužívat, a tak by si při podobných diskuzích měli pisatelé včas uvědomit, co je ještě vhodný komentář a co je již za hranicí slušnosti. Pokud někdo zhodnotí něčí práci a vychází při tom ze svých znalostí, tak je to naprosto v pořádku. Ovšem komentovat cokoliv urážlivě a navíc se dotýkat soukromých věcí je dosti nevhodné a i když k tomu může pocit anonymity hodně svádět, je dobré těmto svodům odolat. Osobně jsem viděla několik vystoupení pana Hrona, každé bylo sice jiné, ale všechna se mi moc líbila, neboť pan Hron pokaždé předvedl nejen skvělý pěvecký výkon, ale vždy mě dokázal i velmi příjemně pobavit. Petra Drugová

koleckoada
16. 2. 2016 • 22:16

Nepsali s osvětlovačem ale se zvukařem Musíte to psát přesně, aby se nezlobil. On je asi aktivní. Vím na miliardu procent, že se dlouhou dobu tahal i s šéfkou svého fanklubu http://kpvh.rajce.idnes.cz/25._setkani_KPVH/#mini-IMG_1199a.jpg. Takže pokud chtete umělce do postele tak se musíte nechat od něj nejdřív zaměstnat asi

svatavava
16. 2. 2016 • 21:55

Asi by to chtělo vidět pana Hrona na různých akcích. Já ho viděla na pouti, na plese a u nás na firemní akci. Všude bylo jeho vystoupení jiné a přizpůsobené prostředí a příležitosti. A to ho soudím nejen jako zpěváka, ale i jako moderátora a baviče. Je to velký profík, který se vůbec netvářil namistrovaně. Neznám ho v soukromí a je mi jedno, jak a s kým žije. Soudím to, co vidím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.