Smrt Bořka Šípka (†66): Zhroucená Machálková! Nečekaná záchrana od Heidi Janků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smrt Bořka Šípka (†66): Zhroucená Machálková! Nečekaná záchrana od Heidi Janků!

Zesnulý Bořek Šípek.
Zesnulý Bořek Šípek. (Foto Aha! - Martin Přibyl)

Smrt Bořka Šípka (†66), který v sobotu dopoledne prohrál boj s rakovinou slinivky, naprosto ochromila Leonu Machálkovou (48), matku architektova syna Artura (12). Zpěvačka ze sebe není schopna vydat ani hlásku.

„Paní Machálková měla v den smrti pana architekta vystupovat u nás ve Zdicích v kulturáku. Volala a prosila, zda-li bychom za ni nemohli sehnat náhradu, že má úmrtí v rodině,“ svěřil Aha! pořadatel koncertu s tím, že za Leonu nakonec zaskočila Heidi Janků (53).

V muzikálu Mamma Mia!, kde hraje Donu, si Leona dokonce v únoru nevzala jediné představení. „Tušila, že Bořek odejde. Chtěla být oporou jemu a hlavně synovi, kterého otcova smrt bolestivě zasáhla,“ dozvědělo se Aha! od zpěvaččiny kolegyně. „Paní Machálková si nevzala žádné únorové představení,“ potvrdil PR manažer muzikálu Janis Sidovský.

Se svými dvěma bratry Daliborem (29) a Milanem (31), které má architekt s nizozemskou tanečnicí Bambi Uden, se Artur viděl včera odpoledne. S Leonou přijel do otcova bytu v Mostecké ulici na rodinnou poradu o pohřbu. Zpěvačka měla vlasy stažené do culíku, byla bez make-upu a bylo na ní jasně znát, jak je vyčerpaná, nevyspalá a zlomená...

Více o tématu naleznete ZDE!



Přečtěte si
aveneta
16. 2. 2016 • 07:41

Ono to s tím "hroucením" Machálkové nebude tak hrozné....pár let již s ním nežila a navíc dobře věděla jaký je jeho zdravotní stav a kam to spěje...jedině, že by se hroutila s jeho utrácení za léčbu ve Španělsku /miliony/ a když se teď bude dědit na třetiny viz ještě dva synové, tak to nenaplní její představy....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.