Trauma seriálové maminky Jitky Sedláčkové (55): Policista si před ní prostřelil nohu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Trauma seriálové maminky Jitky Sedláčkové (55): Policista si před ní prostřelil nohu!

Jitka zažila něco příšerného, ale vzpamatovala se z toho!
Jitka zažila něco příšerného, ale vzpamatovala se z toho! (Foto pro Aha! – Martin Lukač, reprofoto Česká televize)

Šok, krev, strach! To všechno má spojené Jitka Sedláčková (55) s policií. Obyčejné nahlášení ukradeného auta se během pár vteřin proměnilo v horor. Policista se před ní střelil do nohy, ji podezřívali z toho, že ho postřelila. Jenže to nebyla seriálová fikce!

Horor na policejní stanici. Ten má dodnes před očima představitelka matky hlavního hrdiny kapitána Tomáše Berana v podání Patrika Děrgela (26). Vše přitom začalo obyčejnou krádeží.

„Když mi před lety ukradli během čtyř měsíců tři auta, mám z té doby hodně zajímavou zkušenost s policií,“ svěřila Aha! herečka. „Během prvního auta jsem byla v šoku, u druhého jsem byla překvapená a u třetího jsem už mohla radit těm, co jim ukradli auto, co mají dělat.

Ten největší šok na ni ale teprve čekal. „Když jsem to byla nahlásit na policii, tak ten, kdo mě vyšetřoval, si prostřelil stehno. Prostě nějak nešikovně manipuloval se zbraní a střelil se,“ zavzpomínala na drama, které ji vyděsilo k smrti.

„Okamžitě tam ale vlítli další policisté a já jsem v šoku všem jen vysvětlovala, že jsem ho nepostřelila. Ale oni mě okamžitě vytáhli ven, postavili ke zdi. A já jsem jenom říkala: Já jsem nic neudělala,“ popsala dramatickou situaci, která se naštěstí pro herečku za chvíli vysvětlila.

Miss před kamerou!

Seriál V.I.P. vraždy je nejen o celebritách, ale také v něm slavní hrají. Ve druhém díle měla to štěstí Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová (23), která si zahrála modelku. „Nejnáročnější pro mě bylo, že šlo o mé první natáčení. Měla jsem zahrát hysterickou scénu, a dokonce brečet. Nechtěla jsem to pokazit, nebyl čas na nějaké zkoušky. Snad se mi to nakonec povedlo,“ svěřila se Aha!.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.