Vítová miluje motocykly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vítová miluje motocykly!

Romana Vítová se nemohla nabažit jízdy na motocyklu Kentoya.
Romana Vítová se nemohla nabažit jízdy na motocyklu Kentoya. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – To byl zase mejdan! Tradiční každoměsíční filmová párty moderátorky Romany Vítové (29) a jejího partnera, herce a kaskadéra Petra Jákla (31) se tentokrát nesla ve znamení předávání platinové desky Danielu Landovi za soundtrack k filmu Kvaska!

To byl zase mejdan! Tradiční každoměsíční filmová párty moderátorky Romany Vítové (29) a jejího partnera, herce a kaskadéra Petra Jákla (31) se tentokrát nesla ve znamení předávání platinové desky Danielu Landovi za soundtrack k filmu Kvaska! A sexy Romana na párty dokonce přijela na motocyklu Kentoya.

„Je to moje nová láska,“ volala moderátorka. Nemyslela ovšem nějakého muže, nýbrž motocykl Kentoya, od kterého ji nešlo odtrhnout.

„Každé takovéhle ocenění mě velmi těší,“ přiznal dojatý Landa. Deníku Aha! se podařilo zjistit, že Landa v současné době připravuje projekt reality show, ve které bude oblíbený zpěvák pomáhat ze dna narkomanům. S Landou platinovou desku v klubu Face to face na Štvanici oslavovala i jeho manželka Mirjam, která Kvasku režírovala.

Kromě nich dorazili na večírek například herec Jiří Krytinář nebo moderátorka Zuzana Belohorcová. „Dan je prostě geniální muzikant, proto mě ta platinová deska vůbec nepřekvapila. Navíc si myslím, že to u jedné platiny neskončí,“ dodala vnadná Slovenka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.