Vážná nemoc Hany Maciuchové (70): Manévry kvůli léčbě rakoviny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vážná nemoc Hany Maciuchové (70): Manévry kvůli léčbě rakoviny!

Hana Maciuchová potvrdila, že má zdravotní problémy. Blíže specifikovat je ale odmítla.
Hana Maciuchová potvrdila, že má zdravotní problémy. Blíže specifikovat je ale odmítla. (TV Nova)

Zákeřná rakovina znovu udeřila mezi slavnými osobnostmi! Lékaři nemoc před několika dny objevili také Haně Maciuchové (70). Už příští týden by měla podstoupit první chemoterapii, proto oblíbená herečka odložila veškerou práci na nejbližší dva měsíce.

„Kvůli zdravotním důvodům musím přerušit divadelní sezonu,“ oznámila bez bližších podrobnosti Maciuchová. Jakým typem rakoviny trpí, si profesorka Miriam Hejlová z nekonečného seriálu Ulice nechala pro sebe.

Herečce podle jejích kolegů nebylo dobře už několik měsíců, lékaři jí nakonec sdělili krutou diagnózu: Máte rakovinu! Maciuchová následně oznámila vedení Divadla na Vinohradech a Ungelt, že je nemocná a aby s ní v nejbližším období nepočítali.


Věří v návrat
„Z důvodu onemocnění paní Hany Maciuchové jsme nuceni zrušit plánované reprízy hry Růžové brýle v měsících březnu a dubnu. Plánovaná premiéra 4000 dnů se ze stejného důvodu přesouvá do následující divadelní sezony,“ oznamuje Divadlo Ungelt na svých webových stránkách s dovětkem: „Přejeme Haně Maciuchové hodně sil a věříme v její brzký návrat!“

Přeobsadí ji

Vinohradské divadlo zatím ruší nejbližší představení Loupežník, ve kterém herečka ztělesňuje Fanku. Ideální manžel, v němž také hraje, zůstává na programu. Podle zákulisních informací její roli Lady Markbyové v této komedii přeobsadí. „Pokud by došlo ke změně, budou o tom diváci včas informováni,“ sdělil bez bližších podrobností ředitel Divadla na Vinohradech Tomáš Töpfer(65).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.