Elegána Ebena přešel humor: Moderátor obětí štvanice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Elegána Ebena přešel humor: Moderátor obětí štvanice!

Marka Ebena zájem fanoušků netěší.
Marka Ebena zájem fanoušků netěší. (Foto pro Aha! – David Raub, ČT, ara)

Marek Eben (58) je jedním z nejoblíbenějších českých moderátorů. K takovým úspěchům mu pomohly jeho excelentní moderátorské výkony, ale hlavně i zájem diváků. Jenže právě ti ho v dnešní době spíše obtěžují. Čím?

Rozdávání autogramů k popularitě neodmyslitelně patří a většina celebrit svými podpisy nešetří. Což ovšem není případ Marka Ebena a dnešní doba chytrých telefonů mu ještě víc přitížila. „Ale teď je ta odpornost, která se jmenuje selfie. To je něco strašného,“ posteskl si moderátor. „Pokud dřív někdo požadoval autogram, tak třeba neměl tužku či papír, nebo než ho našel, tak už jste byli pryč. Jenže mobil s foťákem má dnes každý hned po ruce,“ svěřil smutně.

Právě společná focení s fanoušky jsou pro něj utrpěním, navíc když zájem o selfie s ním projeví rodinka. „Takže ke mně přijdou a dojde na zmíněná selfíčka. Ovšem půvab toho spočívá v tom, že každý chce mít fotografii zvlášť a teď si ten mobil předávají,“ vysvětlil své trápení a dodal, že nejvíce ho naštve, když slyší, že fotku je potřeba pro jistotu vyfotit ještě jednou. „Proč ještě jednou? Vždyť to na tom displeji vidí, že je to v pořádku,“ rozčiloval se během vyprávění pro Český rozhlas Dvojku.

 



Přečtěte si
zlobit
12. 2. 2016 • 20:27

Prej " elegána", to mně pobavilo, článek nechutnej.

mekanik
12. 2. 2016 • 07:58

váleček by si měl vzít příklad z božského Káji.to je profík,ten nikomu nic neodmítá,nedržkuje a podpisy dává do posledního človíčka.protože si uvědomuje že nebýt lidí,tak by se ve sportovních halách scházel s lidmi opravdu jenom na hokej.válečku prober se zas taková superstar nejsi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.