Jana Šulcová (68): Záchrana pro její dům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jana Šulcová (68): Záchrana pro její dům!

Jana Šulcová začne už brzy natáčet s Miroslavem Donutilem oblíbený seriál Doktor Martin.
Jana Šulcová začne už brzy natáčet s Miroslavem Donutilem oblíbený seriál Doktor Martin.  (Foto Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, ara)

Dům Jany Šulcové (68), ve kterém se točila komedie století S tebou mě baví svět, bude jako »nový«! Herečka dostala nabídku od České televize a díky tomu konečně bude mít potřebné finance na údržbu a opravy slavné vily v pražských Vokovicích.

Po šesti letech herečka získala zase pořádnou roli. Ve druhé řadě úspěšného seriálu Doktor Martin si zahraje v každém díle. „Nebude to žádná epizodka, mám z toho velkou radost. V ruce mám už scénáře na šest dílů a další přijdou, píšou je za pochodu,“ řekla deníku Aha! Šulcová, která si naposledy zahrála v seriálu Cukrárna (2010).


Ale nejvíc ji těší, že se postará o dům, který tak miluje a který stále něco potřebuje. „Každý dům přímo polyká peníze, tak mu věnuji teď honorář. Musím ale zdůraznit, že kvůli financím jsem tu roli nevzala. To vůbec! Chňapla jsem po tom, protože jsem přímo tesknila a prahla po televizní kameře, na kterou jsem byla zvyklá celý život,“ vysvětluje Jana s tím, že už se nemůže dočkat natáčení s Miroslavem Donutilem (65). „Martina Elingera jsem si zamilovala a vůbec se na Mirka těším. Něco jsme už spolu dělali, já už ale vůbec nevím, co,“ příznává Jana. I Donutil má radost z nové kolegyně. „Vždycky to byla výborná herečka a seriály? Ty byly její. Je fajn, že do toho zase vklouzne. A se mnou!“ usmívá se Donutil.



Přečtěte si
-bello-
9. 2. 2016 • 12:08

Já seriály neznám, ale přece psali, že Doktor Martin je debilita -propadák. Tak jak to, že je to úspěšný? Šulcová by snad mohla dát peníze dohromady na nějakou plastiku.Nemusí vypadat jak strašidlo.Je to vážně hrozný !!!

enid7
9. 2. 2016 • 11:27

"Její dům " byl rodinným majetkem rodiny Víznerových, kde i Olda strávil mládí a do domu ji přivedl. Teď se neustále pyšní cizím peřím a lže, jako když tiskne!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.