Klenotem plesu byla Schneiderová: Šperky za dva a půl milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Klenotem plesu byla Schneiderová: Šperky za dva a půl milionu!

Jitka Schneiderová s kolegou ze StarDance Markem Dědíkem.
Jitka Schneiderová s kolegou ze StarDance Markem Dědíkem. (Martin Hykl Pavel Machan)

Na červeném koberci před budovou Státní operou Praha se blýskaly celebrity nejen díky luxusním róbám, ale hlavně díky drahým diamantům! Nejdražším šperkem večera se tak stala Jitka Schneiderová (42), která zazářila i na parketě.

Herečku zdobily šperky světoznámé značky BVLGARI, jejichž hodnota převyšuje dva miliony korun! Náhrdelník ve tvaru zvonečku zdobený brilianty stojí 850 tisíc korun, náramek dokonce víc než milion a prsten s náušnicemi kolem půl milionu! „Jsem z těch šperků nadšená, ale zároveň dost nervózní,“ prozradila deníku Aha! Jitka s tím, že se obává ztráty při tanci. Stříbrná finalistka soutěže StarDance si totiž s Markem Dědíkem (31) zatančila tradiční úvodní valčík.Ztracená náušniceHerečka se modlila, aby nedopadla jako Simona Krainová (42), která ještě před začátkem plesu ztratila diamantovou náušnici v hodnotě 95 tisíc korun! Díky bohu se během chvíle našla. „Musela bych si zítra vzít hypotéku,“ žertovala Krainová, které se viditelně ulevilo. Na sobě měla set společnosti D.I.C. v hodnotě půl milionu korun! Partyšová měla nejnovějšíNejnovějšími šperky se pak chlubila Gabriela Partyšová, protože je nosí teprve týden. Zásnubní a snubní prsteny společnosti Chopard převyšují hodnotu tří set tisíc korun! „Na svatbě jsem měla ale jiný náhrdelník, na ples jsem zvolila perly designérky Martiny Benediktové,“ řekla čerstvá paní Farnbauerová a deník Aha! zjistil, že jejich hodnota přesahuje i s náušnicemi padesát tisíc korun.


»Odzamilovaná« Borhyová
Hrdličku má pořád s sebou
I když už půl roku netvoří Lucie Borhyová (37) s Michalem Hrdličkou (27) pár, moderátorka si na úžasný večer vzala památku na otce dcerky Lindy (1,5) na sebe. V uších se jí třpytila srdíčka z modrého kamene lemovaného diamanty. „Dostala jsem je kdysi darem,“ přiznala s tím, že není typ ženy, která by se po rozchodu zbavovala veškerých vzpomínek. Moderátorku doprovázel na plese tatínek.

Rozlítaná Langmannová
Šaty si nestihla vyzkoušet před plesem ani jednou, ale šperky doma schovávala několik dní. Renata Langmannová (29) do poslední chvíle netušila, zda událost roku stihne, protože na poslední chvíli odletěla za prací do Mnichova. Nakonec ale na červeném koberci zářila nejen díky šatům od Lukáše Lindnera, ale hlavně díky netradičnímu kousku opět z dílny BVLGARI. Jeho cena je odhadnuta na 1,4 milionu korun, náušnice pak na 680 tisíc.


Svobodová nezdobila, ale utrácela
Před třemi lety si Vendula Svobodová na jubilejní 10. ročník Plesu v Opeře vyrazila v šatech obsypaných drahokamy za 6 milionů korun. Letos zvolila prezidentka Kapky naděje střídmější styl. Set ručně malovaných šperků z dílny Frey Wille, které miluje také bývalá první dáma Dagmar Havlová (62), stojí dohromady zhruba 55 tisíc korun (náušnice 20 tis., přívěsek 10 tis., náramek 15 tis., prsten 10 tis.). To Svobodovou nijak netrápilo, naopak, místo drahých šperků raději »utratila« 400 tisíc korun v charitativní dražbě. Koupila dres anglického fotbalisty Davida Beckhama (40) s vlastnoručním podpisem, aby tak příspěvkem podpořila organizaci UNICEF.

Další info o Plese v Opeře najdete ZDE!



Přečtěte si
mrazkova@tiscali.cz
26. 1. 2019 • 22:03

Vypadá to sice hezky, ale tolik bych teda za šperky asi v životě neutratila. Celkově mi příjde jako zbytečnost utrácet za šperky tolik peněz. Zvlášť, když se třeba na https://www.marre.cz/sperky-z-chirurgicke-oceli-s200CZ dají pořídit také krásné šperky z chirurgické oceli za zlomek ceny.

defakto
8. 2. 2016 • 18:10

.... a s kterým chlapem se líbal Dědík tentokrát ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.