Moderátorka Banášová (35): Pozdvižení na večírku, hosté nevěřili vlastním očím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Moderátorka Banášová (35): Pozdvižení na večírku, hosté nevěřili vlastním očím!

Adela Banášová vyrazila na párty ve velmi zvláštním oblečku, který připomínal pyžamo.
Adela Banášová vyrazila na párty ve velmi zvláštním oblečku, který připomínal pyžamo. (Aha! – Martin Hykl, TV Nova)

Umí si ze sebe udělat srandu! Adela Banášová se nebojí vyrazit do společnosti v oděvu, který obvykle oblékáme jen doma v ložnici.

Na křest cédéčka Samuela Tomečka (29) s názvem »Nespím« dorazila stylově v pyžamku doplněném o béžové válenky! Svůj šatník slovenská moderátorka nikdy příliš nešetřila a místo sexy modelů volí pohodlí.

„Jednou jsem si domů pozvala známou, která je stylistka. Zajímalo mě, co na můj šatník řekne. A ona dostala záchvat smíchu. Měla jsem prý málo věcí a všechno hrozně podivných,“ svěřila před časem Banášová.



Přečtěte si
-bello-
11. 2. 2016 • 01:00

Banášová je znetvořená, měla by volit plastiku a je neomalená a to se bere jakože za originalitu. Dnes je doba, že se všechno toleruje.No fajn, ale ona by potřebovala přes hubu.Drzá kravka, co si na tom zakládá kariéru jako v Česku hulvát a pablb Pohlreich. To je mi svět divnej

sarasimon
10. 2. 2016 • 15:09

Adela je vseobecne exot. Pali jej to, klobuk dole, ale inak pohroma. Ci oblecenie, vizaz a jej arogantna namyslenost a drzost nema obdobu. Inak jej prajem, aby uz konecne otehotnela. Najvyssi cas! Ked jej to akosi, poradim jej vymenit partnera?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.