První dáma českého šansonu Hegerová (84): Aktuální info ze soukromí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

První dáma českého šansonu Hegerová (84): Aktuální info ze soukromí!

Hana Hegerová ještě před nemocí pravidelně vystupovala
Hana Hegerová ještě před nemocí pravidelně vystupovala (Foto Aha! –David Malík, ara)

Hana Hegerová má za sebou kromě srdeční a mozkové příhody i úmrtí jediného syna. Aktuální informace z jejího soukromí prozradil její kolega a kamarád Petr Malásek (51).

„Je plná humoru, sarkasmu a ironického vtipu, což byla vždycky. Není na tom fyzicky tak, aby mohla někde koncertovat, ale asi to ani není její ambice,“ prozradil o Hegerové Malásek, který ji dlouhá léta doprovázel na klavír.

Za hudební kariérou udělala Hegerová tlustou čáru, což není snadné, ale první dáma českého šansonu je v tomto opravdu striktní. „Prodělala si ošklivou zdravotní příhodu, která nebyla jednoduchá, ale musím říct, že se z toho všeho stoprocentně dostala, a myslím, že si na stará kolena užívá odpočinku,“ prozradil Malásek týdeníku Sedmička.

 



Přečtěte si
pravlast
5. 2. 2016 • 15:57

Tuto paní-dámu šansonu snad miluje každý,proto jí přejme hodně klídku,ještě nemálo pohodových dní a zdraví.Jen lituji že jsem ji nikdy neslyšel naživo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.