Zach má problém - Odložené dítě, skupinový sex a Kamila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zach má problém - Odložené dítě, skupinový sex a Kamila

Doktor Šebek v podání Romana Zacha bude muset dnes večer řešit samé problémy.
Doktor Šebek v podání Romana Zacha bude muset dnes večer řešit samé problémy. (: TV Nova)

PRAHA – To tu ještě nebylo! V dnešním šestašedesátém dílu nejpopulárnějšího seriálu televize Nova, Ordinace v růžové zahradě, se večer diváci dočkají pořádného poplachu! Ten se bude týkat především doktora Michala Šebka v podání charismatického herce Romana Zacha, který nalezne v ordinaci odložené dítě!

A navíc ještě bude muset řešit skupinový sex!

Scénáristka seriálu Lucie Konečná (36) si pro dnešní díl vybrala velmi aktuální téma – odložené dítě! Možná se autorka nechala inspirovat prvním českým dítětem odloženým do babyboxu, malou Soničkou, kterou tam letos v únoru zanesla její matka. Se slovy „Kde se to tu vzalo?“ najde doktor Michal Šebek velmi zajímavý balíček přímo přede dveřmi své ordinace – krabici s dítětem! Pro Šebka to ale rozhodně nebude první a poslední šok, který v dnešním díle zažije. Čeká ho ještě šetření ohledně skupinového sexu! S tím za ním přijde pacientka Nytranská (Kateřina SeidlováHrušková).

To Roman (Tomáš Krejčíř) bude mít příjemnější starosti. Rozhodne se vzít Markétu (Jitka Čvančarová) na romantický výlet do Dolomit! Mezi Michalem a Kamilou (Linda Rybová) bude stále panovat vysoké napětí úměrné elektrickému proudu a svoji podrážděnost přenesou i na všechny v ordinaci. Kamila dostane od Vendulky (Veronika Jeníková) radu, aby si všechno s Michalem raději vyříkala…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.