Eva Aichmajerová: Zpívání jsem vzdala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Eva Aichmajerová: Zpívání jsem vzdala

Eva Aichmajerová a Robert N. propůjčili své tváře sampleru zamilovaných písní S tebou mě baví žít.
Eva Aichmajerová a Robert N. propůjčili své tváře sampleru zamilovaných písní S tebou mě baví žít. (: PC Františka Rychtaříka)

PRAHA – Sexy moderátorka a herečka Eva Aichmajerová (28) bude mít své cédéčko! „Nemusíte se ale děsit, jsem sice úplně hluchá, ale soudná, a zpívat rozhodně nebudu,“ smála se Eva, která se pouze nechala vyfotit na album zamilovaných písniček S tebou mě baví žít.

Sexy moderátorka a herečka Eva Aichmajerová (28) bude mít své cédéčko! „Nemusíte se ale děsit, jsem sice úplně hluchá, ale soudná, a zpívat rozhodně nebudu,“ smála se Eva, která se pouze nechala vyfotit na album zamilovaných písniček S tebou mě baví žít. A spolu s ní albu propůjčil svou tvář zpěvák Robert N. (29).

„Před časem jsme s Robertem chtěli udělat společný projekt, a dokonce jsme natočili dvě písničky, ale protože já fakt zpívat ani rapovat neumím, a jak jsme zjistili, ani nemůžu, tak jsme to nakonec vzdali a zůstaly nám jen krásné fotky. A právě z nich jsme nyní vybrali několik na přebal cédéčka S tebou mě baví žít, které vychází příští týden pod patronací zpěváka Patrika Foxe. Robert na něm bude mít i dvě písničky, ale já ne, což je pro ucho posluchačů moc dobře,“ dodala se smíchem Eva.

„Pokud ovšem někoho bude zajímat, jak Eva zpívá a rapuje, tak jednu naši společnou písničku přece jenom odtajním jako bonus na svém albu Duety, které vyjde před Vánocemi,“ přiznal Robert N. Kromě něj se na albu S tebou mě baví žít, které vydá Producentské centrum Františka Rychtaříka, představí i Daniela Šinkorová, Roman Vojtek, Patrik Fox, Jaroslav Parči, Petra Pudová, Martin France, Pavel Novák, Nicol Lenertová, Eva Hurychová a řada dalších...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.