S rakovinou bojující Gott přepisuje majetek na manželku Ivanu: Vila už jí říká PANÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

S rakovinou bojující Gott přepisuje majetek na manželku Ivanu: Vila už jí říká PANÍ!

Ivana se paní domu stala na Bertramce hned poté, co se ke Karlovi nastěhovala. Teď jí vila také bude patřit.
Ivana se paní domu stala na Bertramce hned poté, co se ke Karlovi nastěhovala. Teď jí vila také bude patřit. (Foto: profimedia.cz, ara)

Rozhodl se, že ještě za života vyřeší majetkoprávní poměry ve své rodině! Zpěvák Karel Gott (76), který se statečně pere s rakovinou mízních uzlin, přepisuje vilu na Bertramce a pozemky kolem ní na svoji manželku. Tohle vše říká Ivaně (40) PANÍ.

O přepisu, který začal v pátek odpoledne, jsme se dozvěděli z informací o průběhu řízení Katastrálního úřadu pro hlavní město Prahu. Gott je v řízení jako převodce a jeho manželka jako nabyvatel. Zpěvák na Ivanu převádí dům, ve kterém společně s dcerkami Charlottkou (9) a Nellinkou (7) žijí, dále pozemek, na němž vila stojí, přilehlou zahradu a také dvorek s garáží, kde Karel parkuje svůj mercedes.

Paní domu
Gottová, která před několika dny oslavila čtyřicítku, se sice majitelkou nemovitostí a pozemků stane až za několik týdnů (až celé řízení proběhne), paní domu je už ale dávno. Vnitřek vily od svého nastěhování předělávala k obrazu svému, dala domu jasný řád a Karel se tomu všemu přizpůsobil. Někdy s chutí, někdy s nechutí.

Rodina mlčí
„K soukromým rodinným záležitostem se pan Gott nebude a nechce vyjadřovat,“ napsala Nedělnímu Aha! zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová. Mlčením se obrnila také Gottova nejstarší dcera Dominika (42). „Táta si nepřeje, abych poskytovala jakákoliv vyjádření,“ napsala. Podle našich informací ale společně se sestrou Lucií (27) o otcových krocích vědí a schvalují je.



Přečtěte si
jity
1. 2. 2016 • 09:46

On Karlík si nikdy nepotrpěl na hezké ženy, ta co s ní měl tu Lucii bylo vyloženě ošklivá. Nejhezčí byla ta jeho první láska a potom ještě ta Marika, ale jinak nic moc.

jity
1. 2. 2016 • 09:43

Jak víš, že se ke svým dcerám chová špatně, té Lucii koupil byt a ta Dominka také nepřišla zkrátka. Gott má peněz dost pro všechny svoje potomky.Je to jejich věc a naše zbytečná starost komu co dá. Nechte ho na pokoji.

zzapp
31. 1. 2016 • 22:05

...A co??? Logické. Pouze předešel sporu dědiců po jeho případném úmrtí./// Komu to měl darovací smlouvou převést? Deníku AHA????

soltero1
31. 1. 2016 • 19:46

Jiste, ted je to jedno. Holt vybiral, az prebral. To se stava. Hlavne je mi lito tech jeho 3 holek, Dominika utre zadek, Lucka ma aspon byt... ale i tak... ivana je tak nejak vystipala...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.