Sladká pomsta principála Jana Hrušínského (60): Zbavil se Hrzánové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sladká pomsta principála Jana Hrušínského (60): Zbavil se Hrzánové!

Jan Hrušínský se pomstil za loňské zdravotní problémy.
Jan Hrušínský se pomstil za loňské zdravotní problémy. (Foto archiv Divadla Na Jezerce, ara)

Zúčtoval s tou, kvůli níž loni v létě údajně zkolaboval a následně bojoval o život! Principál Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský (60) přeobsadil roli Báry Hrzánové (51) i jejího manžela Radka Holuba (51). Herečka z divadla definitivně odešla, herec zatím zůstává v jednom přestavení. 

„K paní Hrzánové se nechci vůbec vyjadřovat,“ řekl deníku Aha! Hrušínský, když jsme se ho zeptali, proč přeobsadil její roli v představení Darda Lenkou Vlasákovou (43). „Darda se v lednu a v únoru nehraje,“ doplnil k tomu stroze.

Hrzánová se loni s Hrušínským pohádala v divadle kvůli tomu, že jí nabídl alternaci pro chystané představení Poslední aristokratka. Herečka na svého šéfa křičela a pak se urazila. Během rozčilení mu praskl žlučník, poté tepna v břiše, nakonec dostal oboustranný zápal plic a 12 dní ležel v umělém spánku. Jen zázrakem přežil!

Hrzánová slovní konflikt několik týdnů poté potvrdila s tím, že alternaci odmítla. „Je to poloviční zkoušení, pak se to bude hrát dvakrát do měsíce, a já tedy maximálně jednou. To bych tu roli raději nedělala,“ prohlásila v rozhovoru pro Reflex. „Honzovi jsme pak s Radkem společně oznámili, že už nic nového zkoušet nebudeme,“ dodala. Na aktuální dotaz, proč z Jezerky odešla úplně, ale včera Hrzánová nereagovala.

„Radka jsem ukliďnovala, bála jsem se neuvážené fyzické akce,“ komentovala v létě herečka svůj spor s Hrušínským. A co tedy bude nyní s manželem Hrzánové? „Radek Holub hraje na Jezerce dál. V sobotu ho můžete vidět v představení Generálka,“ uzavřel principál.

Holuba nahradil Valšík z Ordinace 

Principál Holuba přeobsadil v komedii Práskni do bot Vlastimilem Zavřelem (61). „Pan Zavřel hrál v komedii už poněkolikáté. Vždy má velký úspěch,“ řekl deníku Aha! Hrušínský. „Roli Mudrce jsem velmi rád přijal, na Jezerce se mi hraje hezky,“ napsal Aha! Zavřel alias Jindřich Valšík z Ordinace v růžové zahradě 2.



Přečtěte si
-bello-
29. 1. 2016 • 23:57

no oni jsou oba Hrušínští hnusní.Ten starší seriálovej s tou svou cejchou má z herectví otce tak akorát zděděný hlas a ten mladší mi , nevím proč, vychází jako pěknej křivák.Ale divadlo má pěkný

sklodovskacurie
28. 1. 2016 • 17:25

Lenka Vlasákova a DAGMAR HAVLOVA-VEŠKRNOVÁ jsou naše nejlepší herečky.A Mihulova a Cibulková.Jinak stojí všechny na prd

mord
28. 1. 2016 • 14:16

neblabol co o tom takova ulhana nula vi blabolis a motas se do vseho a nerozumis nicemu hloupa drbno bellmeku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.