Drsný souboj v Prostřeno! Lhářka vs. hanbářka! Co jsou skutečně zač? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Drsný souboj v Prostřeno! Lhářka vs. hanbářka! Co jsou skutečně zač?

Při pondělní večeři se nálada dala krájet kuchyňským nožem.
Při pondělní večeři se nálada dala krájet kuchyňským nožem. (Foto FTV Prima a facebook.com)

Ani tento týden není v pořadu Prostřeno! nouze o zajímavé soutěžící. Realitní agentka Helena Dojčáková (32) se vykašle na úkol týdne a všem následně lže, že ho nedostala. Pokladní z kasina Lucie Veselá (25) se zase na internetu chlubí erotickými fotkami!

Helena utekla před dům

V úterý své kuchyřské umění předvedla realitní makléřka z Brna. Během chystání večeře se vykašlala na přípravu pokrmu z avokáda, což je úkol týdne. Rozhodla se, že ostatní bude do dalšího dne balamutit. „Lhát by se mělo v rámci mezí a toto byla taková lež milosrdná. Přijdou na to až zítra, a to budu obodovaná,“ svěřila na kameru makléřka.

Přes noc si to však rozmyslí a ve své lži zarputile pokračuje i další dny. „On nějaký úkol týdne byl? Já o tom nevím, že nějaký byl. Spíš si myslím, že nebyl,“ tvrdí dál Helena, které ale nikdo nevěří. Nakonec se pod tíhou dotazů v pátek přizná, před sprchou negativních názorů vezme nohy na ramena a uteče trucovat před dům.

Lucka se bojí rivality

Pohledná černovláska s předlouhými umělými řasami se opravdu nezdá. Vystudovaná zdravotní sestřička, která v současné době pracuje v olomouckém kasinu, svým soupeřům uvařila během pondělního večera. „Největší strach mám z ženské rivality, že nebudou soudit jídlo, ale jak vypadám,“ svěří na začátku Lucie – a není se čemu divit.

Volný čas tráví cvičením, vaří především dietní stravu a očividně se ráda předvádí před fotoaparátem. To, co totiž svým spoluhráčům nepředvedla, je vypracované tělo s obřím silikonovým poprsím, které odhalila na odvážných sexy fotografiích na sociální síti. Opálená krasavice by se mohla z fleku živit jako modelka.



Přečtěte si
angrybear
27. 1. 2016 • 18:39

To je záměr, spousta "diváků" si při sledování pečlivě vybraných dementů velmi zvyšuje své sebevědomí

carisima
27. 1. 2016 • 12:43

Je to psychokurz, vaření je až na druhém místě. Tam se toho moc nepřiučíte. Zatím byly trapné obě dvě, ale ta mladá studentka vypadá docela normálně.....

zadnice
27. 1. 2016 • 08:07

Výběr "soutěžících" je skutečně trapný!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.