Rakovinou sužovaný Bartoška (68): Vstal z mrtvých! Plný elánu už zase točí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rakovinou sužovaný Bartoška (68): Vstal z mrtvých! Plný elánu už zase točí!

Filmování v zimních exteriérech Bartoškovi také na zdraví nepřidá.
Filmování v zimních exteriérech Bartoškovi také na zdraví nepřidá. (Foto Aha! – Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan, Marek Pátek, ara)

Po vítězství nad rakovinou mízních uzlin chytil druhý dech. Jiří Bartoška (68) jde z role do role. Teď se dokonce pustil do natáčení nového seriálu pro televizi Prima.

„Ano, mohu potvrdit, že pan Bartoška přijal hlavní roli v naší připravované seriálové novince. Tato spolupráce nás velmi těší. Více informací nyní ale zveřejňovat nebudeme,“ potvrdila informace Aha! mluvčí FTV Prima Jana Mrákotová.


Název, počet dílů i to, zda půjde o další detektivní seriál, televize úzkostlivě tají. Deníku Aha! se ale podařilo zjistit, že natáčení by mělo trvat několik měsíců a herci dá pořádně zabrat. „Jeho role je dost veliká, měl by mít v průměru kolem deseti natáčecích dní v měsíci,“ prozradil nám dobře informovaný zdroj z hercova okolí, který si nepřeje být jmenován. Jak se zdá, herec je po vítězství nad rakovinou mízních uzlin opět ve skvělé formě.



Přečtěte si
-bello-
27. 1. 2016 • 09:17

To je bezva Léčbu a to kolem ( média ) snášel spolu se svou ženou tak jak to přicházelo a s tím nic nedělal.Byl a je frajer. Gott a ta jeho kravka to je jiná ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.