Nejasná budoucnost Polívkovy Manéže! Kde je pravda? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nejasná budoucnost Polívkovy Manéže! Kde je pravda?

Bolek Polívka se domnívá, že o jeho Manéž Česká televize ztratila zájem...
Bolek Polívka se domnívá, že o jeho Manéž Česká televize ztratila zájem... ( Foto pro Aha! – Miroslav Homola, Jef Kratochvil)

Budoucnost divácky velice oblíbeného pořadu Manéž Bolka Polívky je podle všeho velice nejistá. Od poslední premiéry už uběhlo více než rok a půl…

Červen 2014. To je datum uvedení dosud posledního premiérového dílu pořadu Manéž Bolka Polívky. Od té doby je ticho po pěšině a vypadá to, jako by se obě strany nedokázaly dohodnout.


Skutečnost je ale jiná. Ačkoliv Bolek Polívka (66) tvrdí, že Česká televize (ČT) už nemá o pořad zájem, a že zároveň nezná důvod tohoto stanoviska, ČT se staví k situaci jinak. „Pokud dostaneme zajímavý námět na další díl či díly, budeme v natáčení rádi pokračovat,“ řekla ČTK mluvčí brněnského studia ČT Hana Orošová. Situace tedy vypadá nadějně a Polívkovi příznivci se nemusejí zániku pořadu obávat. I kdyby se na televizní obrazovky už nedostal, nic není ztraceno. Polívka s Manéží plánuje nadále putovat po českých a slovenských městech.

„Je to taková náplast na naši bolístku, že nám vlastně nikdo pořádně nevysvětlil a neřekl, že Manéž nebude, pořád se to nějak odkládá, všichni jsou anonymní, připomíná mi to chování kdysi předrevolučních pracovníků,“ řekl magazínu Aha! TV Polívka. Větší prostory si Bolek vyzkoušel už před rokem na Slovensku, kde byla jeho představení vyprodaná.  Snad bude stejně úspěšné i jeho další turné, které startuje už 20. února.

 



Přečtěte si
defakto
28. 1. 2016 • 13:54

... Bolku , už ani diváci nemají zájem o tvou Manéž .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.