Zpověď životní partnerky Petra Haničince (†77): Přišla i o dceru a zůstala úplně sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpověď životní partnerky Petra Haničince (†77): Přišla i o dceru a zůstala úplně sama!

"Můj Péťa byl tak vzácnej člověk! Hodnej a byl to chlap. Kdyby nebylo té strašné nehody, byli bychom šťastní dodnes," říká vdova Radka.
"Můj Péťa byl tak vzácnej člověk! Hodnej a byl to chlap. Kdyby nebylo té strašné nehody, byli bychom šťastní dodnes," říká vdova Radka. (Foto Aha! – Martin Pekárek a ara)

Poprvé v životě nemá komu dát dobré ráno! Vdova po hereckém bardovi Petru Haničincovi (†77) sama být ale nechce! Proto si Radka Haničincová (65) chodí denně poklábosit do samoobsluhy a hned odtud si to štráduje na hřbitov popovídat si s milovaným Petrem.

„Takový je můj denní režim. Nikoho ale z toho neviním, to je život,“  svěřila deníku Aha! se slzami v očích vdova, když zapalovala svému milovanému svíčky na hrobě, na který vidí z okna svého domku v Bratronicích. „Svíčky kupuji v sámošce, kde mám kamarádky. K hrobu je odtamtud nedaleko. Někdy se do samoobsluhy cestou ze hřbitova zase vrátím, to když potřebuju koupit jídlo nebo něco do domácnosti,“ vysvětluje Radka.
Dcera má přítele
Když před osmi lety Haničinec zemřel, Radka žila v bratronickém domečku s dcerou Simonou, kterou má z prvního manželství. „Se vším mi pomáhala, je to holka k nezaplacení. Moc jsem se ale rmoutila, protože byla pořád sama,“ vzpomíná Haničincová. Simona si ale teď konečně našla přítele a žije s ním šťastně na Kladně. „Moc jí to přeju, je to skvělej mužskej,“ míní Haničincová, která zůstala úplně sama.


Má jen zvířata
Společnost jí dělají jen zvířata. „Mám pět koček a pořídila jsem si štěně. Naši drahou Lentilku, kterou jsme s Petrem tak milovali, jsem musela nechat utratit. Byla už moc nemocná. Já ji ale strašně milovala. Bylo mi úplně fuk, že její léčba mi vzala dvě penze,“ vzpomíná Radka.

Vzala nás i na hrob svého manžela. „Můj Péťa byl tak vzácnej člověk! Hodnej a byl to chlap. Kdyby nebylo té strašné nehody, byli bychom šťastní dodnes. Já si s ním ale pořád u hrobu povídám. Říkám mu i to, co s ním běží nebo běželo v televizi nebo že máme nového pejska. A on má vždycky z toho radost. Slyším ho, jak mi to říká…“ uzavírá Haničincová.



Přečtěte si
vuhp
26. 1. 2016 • 09:08

No to je plačka. 66 let věku není tolik , aby nemohla smysluplně žít.

dandova
25. 1. 2016 • 16:20

Milostivá byla zlatnice, což byl doslova zlatý důl. Takže její skřeky, jak je na tom špatně, jsou mimo. Jak píše někdo dole, je spousta věcí, které se dají v jejím věku dělat. Pokud není člověk vypitý jako ona.

dandova
25. 1. 2016 • 16:17

Vole!!!!!!!!!!

karelka
25. 1. 2016 • 14:20

Až ti bude 65, jestli se toho věku vůbec dožiješ, budeš o práci mluvit jinak.

nelitamvesnech
25. 1. 2016 • 13:35

Kdo jiný by měl mít nárok na zástup ex offo, když ne ty? A Bur. nic? No jistě "nemá zájem", spolupracuje s notarkou.Některé instituce a jedinci na Praze 4 si jdou na ruku. Jsi jako kdyby jsi nemela ode mne zadne informace.Ja mam zkusenosti od roku 1997. Bohuzel ti asi nebyly nijak prinosne a dalsi lumpove si mažou kapsu. Já jsem taky v plánu, i když se mnou to tak snadné mít nebudou. Peníze klienta nemají na účtu pečovatele co dělat, a to se jaksi přehlíží.Tedy zatím.Pokud jsi se neodvolala v termínu, je to pravomocně skončeno. /měla jsi to udfělat kvalitně ,ne že to napíšeš ty sama,když nemáš zkušenosti, nemůžeš to zvládnout/ Oni zametají i docela jasná a srozumituelná podání, když chtějí / jak se říká? kdo chce psa bít,hůl si vždy najde/ Pokud máš,ještě čas, a bývá to 15 dnů od doručení, tak něco čiň. Nechat se obvesílat k notářce, je v našem případě hodně humorné! / to je jako kozel zahradníkem/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.