Horáček odsoudil Renčův film: Idiocie plná nesmyslů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Horáček odsoudil Renčův film: Idiocie plná nesmyslů!

Renč s Pauhofovou při natáčení.
Renč s Pauhofovou při natáčení. (Foto pro Aha! – Julie Vrabelová, ara)

Tak tohle si Filip Renč (50) za rámeček rozhodně nedá. Textař a miliardář Michal Horáček (63) se po zhlédnutí jeho nového filmu Lída Baarová doslova zděsil a kritikou nešetřil.

„Soupis všech nesmyslů by byl dlouhý, vlastně přesně tak dlouhý jako scénář. Shrnul bych to asi takhle: Všechna čest stranou. Je to idiocie,“ uvedl Horáček, který se pustil i do hudby, kterou pro film složil Ondřej Soukup (64). „No to je taky peklo. Příšerné, patetické současně povrchní,“ dodal.



Přečtěte si
mirkazam
28. 1. 2016 • 08:52

ovoce111...a jsme doma.Kamarád s hradu je asi hlavní příčina všeho toho negativizmu.Jak hloupé a hlavně ubohé !!!

oltec
25. 1. 2016 • 17:48

anka nejsi nahodou z Brna ,znal jsem jednu a ta také vedela o všem všechno a nakonec se prišlo na to že je zavistivá a zlá ženska a prolhaná

mirkazam
25. 1. 2016 • 08:36

I když se třeba film všem nemusí líbit,tak fouňa a zbohatlík Horáček si myslí,že sežral všechnu moudrost světa.Několikrát jsem slyšela jeho komentáře k různým tématům,ale s jeho reakcí je vidět,že on sám se bere jako jednička ve všem..

meandr
24. 1. 2016 • 22:59

Souhlasím. Je to hlavně o tom, že Renč má nálepku ´Zemanovec'. On se ani tak nehodnotí film, jako automaticky toto - i kdyby natočil cokoli jiného. A pak také, že Renč není typický český psedointelektuální zaprděnec. Dělá co umí a dělá to dobře. Je to hlavně o závisti. Točí se kolem něho mladé holky, má prachy, umí je vydělat a je úspěšný. Film je hodně dobrý, jsem rád, že se mi povedlo sehnat lístek. Chce to občas se kouknout, kdo ty recezce vlastně píše, oprostit se od předsudků, drbů a mít soudný, vlastní názor. (U blbců to ovšem neplatí.)

kolemdokola
24. 1. 2016 • 22:51

Pro Anka: Film udrží pozornost a napětí po celou dobu. Je dobře vybrána důležitá část života, ostatní je jen doplňkově a tedy nevyčerpává drama a nenudí. Pro neznalé reálií je dost jasně, ale i umně dán kontext událostí a historie. Renč je mistr zkratky a napětí. Vynikající střih. Poradil si moderně s lokacemi pomocí dokumentů, není to plitce artistní ani VPD. Divák žije dějem a to je mistrovství, které v tomto žánru filmu, není snadné dosáhnout. Pokud jsou tam odchylky od skutečnosti, tak i Forman tak činil pro dobro filmu. Žádné zásadní dezinformace. Skvělí herci, všichni. Hlavní hrdinové bravurní. Menší podoba hrdinky nevadí. Hudba dobrá. Triky moderní, ale ne účelové. Délka filmu kratší- nevadí. Prostě skvělý Fífa jako vždy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.