Nejstarší dvojčata na světě prozradila recept na dlouhověkost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nejstarší dvojčata na světě prozradila recept na dlouhověkost!

Fotografie
Fotografie (internal)

Jenom tři roky dělí dvojčata Pietera a Pauluse z Belgie od překonání světového rekordu Američanů Glena a Dalea Moyerových, kteří se dožili 105 let. Jak lze podle těchto sympatických staříků dosáhnout dlouhověkosti?

Ačkoliv ani jeden z nich nikdy nepočítal s tím, že se dožije tak vysokého věku, dnes se ve svých 102 letech těší dobrému zdravotnímu stavu, uvedl web magazin.aktualne.cz. „Nemohu poskytnout mnoho rad. Nemarněte čas kvůli blbinám, nejezte příliš mnoho a neběhejte za ženskýma,“ prozradil Paulus Langerock.


Ten společně se svým bratrem Pieterem před třemi lety dobrovolně opustil vlastní dům a přestěhoval se do domova důchodců v Ter Venne. Bratři, kteří udělali ve 20. století dlouho úřednickou kariéru, se nikdy nechtěli upnout na celoživotní partnerku. Společně tráví nejvíce času, jsou jeden druhému nejlepším přítelem, což rovněž přikládají tomu, proč se jim stále tak dobře daří. A samozřejmě je to také dobré červené víno, které je udržuje při síle. Každý den si dopřejí skleničku kvalitního Bordeaux.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.