Ivan Mládek (73): Tohle do humoru rozhodně nepatří! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ivan Mládek (73): Tohle do humoru rozhodně nepatří!

Jsou témata, o kterých se Ivan Mládek baví jenom s kamarády v hospodě.
Jsou témata, o kterých se Ivan Mládek baví jenom s kamarády v hospodě. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, ara)

Bavič a hudebník Ivan Mládek (73) je na scéně už několik desítek let. Svůj osobitý humor si ale přísně střeží a základy, na kterých ho staví, nemění.

Cynismus, ironie a černý humor. To jsou trumfy, díky kterým Ivan Mládek spolehlivě baví diváky ve svých pořadech už od devadesátých let. Některým osvědčeným tématům jiných bavičů se ale raději vyhýbá. „Já vždycky dělal jen čistou zábavu a považoval jsem za hodně laciné míchat do zábavy politiku,“ svěřil se v rozhovoru pro Blesk TV Magazín.


A jak reaguje Mládek na přivlastnění jeho písně, ve které se zpívá „Čecha ješitu, co tu nechce mešitu…“, odpůrci uprchlíků? „Je to už dvacet let stará písnička, která jen jednou posloužila v televizi Nova jako podkres našeho zábavného klipu odehrávajícího se v poušti,“ vysvětluje Mládek s tím, že ta píseň rozhodně neměla žádný politický podtext. „Ale písničku někdo vyhrabal, po internetu rozšířil a v dnešní horké době je zneužívána. Ano, dokonce jsem slyšel, že je to hymna nepřátel uprchlíků. Je to ironie, protože jejich názor rozhodně nesdílím,“ dodává.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.