Amfora do Kambodže: Hložek odletěl i s polštářem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Amfora do Kambodže: Hložek odletěl i s polštářem!

Standa Hložek si do Kambodže vezl i svůj polštář.
Standa Hložek si do Kambodže vezl i svůj polštář. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – Ruzyňské letiště bylo včera ráno plné hvězd! Už v 5.30 hodin ráno se na ně přiřítili Jiřina Bohdalová, Helena Vondráčková, Jan Rosák, Karel Šíp, Josef Dvořák, Pavel Poulíček, Lešek Semelka nebo Standa Hložek!

Ruzyňské letiště bylo včera ráno plné hvězd! Už v 5.30 hodin ráno se na ně přiřítili Jiřina Bohdalová, Helena Vondráčková, Jan Rosák, Karel Šíp, Josef Dvořák, Pavel Poulíček, Lešek Semelka nebo Standa Hložek! Ten si s sebou dokonce přinesl i polštářek! Na letišti ovšem nechtěl bivakovat, to pouze legendární Amfora Petra Salavy odlétala do Kambodže.

„Chci se v letadle pořádně prospat a to u mě bez dobrého polštáře nejde,“ usmíval se Hložek, který opět přibral pár kilo. To Jiřina Bohdalová se na dalekou cestu moc těšila. „Už se do Kambodže moc těším. Ještě nikdy jsem tam nebyla. Ale před cestou letadlem jsem takhle malinká,“ krčila se legendární herečka.

„Letíme přes Frankfurt a Kuala Lumpur a na letišti v Phnompenhu nás budou očekávat zástupci královského paláce a tamní fotbalové federace. Amfora během pobytu sehraje fotbalový zápas s týmem bývalých reprezentantů Kambodže nad pětačtyřicet let, navštíví chrámový komplex Angkor Wat, Sloní terasu, krokodýlí farmu, Stříbrnou pagodu a v královském paláci bude přijata kambodžským králem Norodomem Sihamonim,“ prozradil deníku Aha! prezident fotbalového klubu osobností Amfora Petr Salava.

A jak se Amfora do Kambodže vůbec dostala? „Kambodžský král má k České republice velmi kladný vztah, neboť v Praze od roku 1962 do roku 1975 studoval,“ dodal Salava.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.