Divoká scéna: OPILÁ versus MUSLIMKA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Divoká scéna: OPILÁ versus MUSLIMKA!

Káťa celou situaci zachránila.
Káťa celou situaci zachránila. (Foto TV Prima)

»Sbalte si ty krámy a jděte do pr*dele!« Těmito slovy vyhodila účastníky pořadu Prostřeno! alkoholem rozkurážená manželka jediného muže v tomto týdnu Bohumíra Pejchata (48). Přitom to byla ona, kdo svého Boba do kulinářské soutěže o 50 tisíc korun přihlásil!

Ve chvíli, kdy soutěžící opustili byt, vtrhla před kamery a udělala Bobovi pořádnou ostudu. „Šli jsme ven, měli jsme pauzu a domů přišla Bobova manželka. Byla opilá a začala hádka,“ svěřila na kameru soutěžící Jana (38), která spolu s ostatními soupeřkami musela čekat na chodbě před bytem.

Zachránila je muslimka

„Bylo to poprvé, co se něco podobného v pořadu stalo. Nejen pro soutěžící, ale i pro štáb to bylo opravdu nepříjemné,“ svěřila Aha! PR pořadu Ivana Dubášová. Nezvyklou situaci nakonec vyřešila muslimka Káťa (26), která bydlí nedaleko. „Nabídla jsem Bobovi, aby se šlo natáčet a dodělat večeři ke mně. Jak sám řekl, poskytla jsem mu azyl,“ svěřila deníku Aha! Jekatěrina, která pochází ze Sibiře, ale už osm let žije se syrským manželem na pražském Žižkově.



Přečtěte si
joudajoudovy
24. 1. 2016 • 09:40

divoka scena: NEZAVISLA versus UTLACOVANA! divoka scena: PRACUJICI versus VYDRZOVANA! divoka scena: krestansko-zidovka kultura versus muslimska kultura! atd...... hlavne, ze muslimka davala nizske hodnoceni, aby vyhrala. toto krivactvi ji jeii vira schvaluje? bude-li z vyhry stasta, bude stastny i alibaba?

anka
22. 1. 2016 • 19:01

Jemen neplanuje, ani Egypt, i z Ruska se ji podarilo uteci -> zit v zapadni evrope se ji splnilo a cestina je pro ni jednodussi nez treba nemcina.Je ted manzelka a manzel at se stara , dobre si to Kata spocitala . A kdo vi, muslimkou je teprve tri roky, za dalsi tri roky se muze rozhodnout vratit ke sve pravoverne vire.

merrylou212
22. 1. 2016 • 17:06

Já jenom nechápu, že čtyři lidé se ve všem podřizují jedné muslimce a ne jedna muslimka čtyřem lidem.

anka
22. 1. 2016 • 15:39

Mam pocit, ze tohle je jedina ruska a 3leta muslimka, kterou Cesi znaji a to jeste z televize Mohu vam rici, ze pokud muslimky maji sanci zit v nemuslimske zemi, ze se to meni. Cast z nich se snazi zit podle toho jak si vykladaji koran a nosi satek, vetsina zije normalne, obleka se normalne bez satku, a cast z nich a pak i jejich deti ani do mesity nechodi, mam pocit, ze ani koran necetli, nebo je nezajima. Kdyby jste nevedeli, odkud jejich babicka s dedou prisli, tak byste to neuhadli, ze mela rodina s islamem co spolecneho. Extremisti jsou nebezpecni ve vsech formach.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.