Kámoši se strachují o Tomáše Řepku: Bojí se, aby si něco neudělal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kámoši se strachují o Tomáše Řepku: Bojí se, aby si něco neudělal!

Tomáš Řepka
Tomáš Řepka (Foto: Reprofoto O2 Sport , Facebook)

Ani do stroje velkého fotbalového srdce nemůžete strkat šrouby přes závit. Přátelé a kamarádi se bojí o Tomáše Řepku (42).

Svět ví, že jeho rozvodové řízení s modelkou Vlaďkou Erbovou (34) je nervák. Kvůli synovi Markusovi (2) i haciendě za 40 milionů v Černošicích. Kamarádů, kteří by mu v té šlamastice mohli pomoci má na každém rohu pět, jenže on nechce. Nebere jim telefony. Brodí se v tom sám! Sám! „Bojím se, aby si něco neudělal,“ řekl Aha! jeden z Tomášových bardů. „Měl se mnou nastoupit do třetiligových Štěchovic, ale už nenastoupí. Rodina. Nezlobte se, je to citlivé, víc vám nepovím,“ zařekl se štěchovický trenér a celoživotní Tomášův parťák Zbyněk Busta.

„Ale já nastoupím do Štěchovic. Jen jsem teď upadl a mám ruku na dlaze. Doma, rodina, to je všechno v cajku. Dejte mi čas,“ ozval se včera Aha! »samorost Řepa«. Čas! Bude ještě někdy tato nemilosrdná fyzikální veličina přítelkyní legendárního stopera  a inrenacionálaTomáše Řepky?



Přečtěte si
mekanik
20. 1. 2016 • 14:15

sám!SÁM!SÁÁÁÁÁÁM!!!!!aháči vy cundy tak ať si to Řepa hodí no a co?jeho blbost že pro.je.bal všechny prachy s hnědou dásní a v automatech.jen v když hrál za Dynamo ČB tak tam byl denním hostem jedné herny+chlast+dievky no a dukáty jsou fuč.je to idiot

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.