Česká misska v Thajsku: Ze strachu ji málem kleplo! Co se stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Česká misska v Thajsku: Ze strachu ji málem kleplo! Co se stalo?

Desítka finalistek si nakonec vyjela na projížďku.
Desítka finalistek si nakonec vyjela na projížďku. (Foto: archiv České Miss/Lukáš Navara)

Masáž má každý rád. Jenže hbité prsty šikovné Thajky nahradila v případě finalistky s číslem 2 Lucie Duškové (19) sloní noha. Krásná brunetka si se srdcem v kalhotách lehla pod několikatunového asijského tlustokožce!

Ač jsou sloni mírumilovní tvorové, měla studentka humanistiky prý neskutečně nahnáno. „Bušilo mi šíleně srdce, i když jsou ta zvířata samozřejmě vycvičená, co kdyby na mě prostě šlápnul!? Váží několik tun!“ svěřila své obavy Dušková.
Ale nakonec uznala, že nejen masáž od thajského slona, ale i jízda, krmení nebo jiné hrátky byl nezapomenutelný zážitek. A to nejen pro ni, ale i ostatní finalistky. Ty na zahraničním soustředění v Thajsku navštívily zahradu orchidejí Nongnooch, která je známá právě pro slavné vystoupení místních tlustokožců.

Národní symbol
V Thajsku je slon národním symbolem. Denně spotřebuje až 150 kg krmiva. Může pracovat jen čtyři hodiny denně, pak už je zvíře unavené a musí se krmit. V Thajsku je dokonce zákonem stanovený Den slonů, kdy zvířata nesmí vůbec pracovat.



Autor:  kl

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.