Viktor Preiss (68) šokuje: Konec herecké kariéry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Viktor Preiss (68) šokuje: Konec herecké kariéry!

Je možné, že se Viktor Preiss už chystá do důchodu. Prý si potřebuje odpočinout...
Je možné, že se Viktor Preiss už chystá do důchodu. Prý si potřebuje odpočinout... (Foto Aha! – David Kundrát, David Malík, Pavel Machan)

Divadlo na Vinohradech možná přijde o další hvězdu! Podle informací deníku Aha! chce totiž odejít do důchodu herecká legenda Viktor Preiss (68). Podle svých kolegů se cítí unavený a potřebuje si odpočinout.

„Viktor plánuje dohrát tuto sezonu a jít do důchodu,“ řekl nám jeden z Preissových kolegů. „Bylo toho na něj v poslední době moc. Zlobilo ho zdraví a měl taky starosti se synem Martinem, který má psychické problémy,“ dodal zdroj, který si nepřál být vzhledem k citlivosti informací jmenován.


„Viktora Preisse můžete vidět nejméně do konce června v inscenacích Brouk v hlavě, Soudce v nesnázích a Vstupte,“ reagoval na dotaz ohledně Preissova chystaného odchodu do důchodu ředitel Divadla na Vinohradech Tomáš Töpfer(65). Sám Preiss, který je členem tamějšího hereckého souboru od roku 1983, na náš dotaz do uzávěrky dnešního vydání Aha! nereagoval.



Přečtěte si
jity
17. 1. 2016 • 10:12

No tak končí, holt už není doba, kdy si vážili herců jako byl Kemr, Sovák, Štěpánek Zdeněk a další. Hlavně aby byl zdráv a důchod holt mu bude muset stačit jako musí stačit jiným lidem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.