Janu Štěpánkovou (81) v Divadle na Vinohradech nepotřebují. Jenže co s ní teď bude? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Janu Štěpánkovou (81) v Divadle na Vinohradech nepotřebují. Jenže co s ní teď bude?

Jana Štěpánková si teď poleží v nemocnici.
Jana Štěpánková si teď poleží v nemocnici. (Foto pro Aha! - archiv ČT, ara)

Herečka se s divadlem loučí již podruhé a je z toho zdrcená, nemají pro ni žádnou práci. Co sní bude dál a jak se uživí?

Důchod herečku rozhodně nevytrhne a sotva by se z něj uživila, naštěstí má ještě další zajímavé nabídky, které ji určitě zachrání.

 „Je mi to líto, ale takový je život. Točím ještě druhou řadu seriálu Doktor Martin, takže teď ještě nějaká práce bude,“ svěřila se Štěpánková Blesku.

Hlavním zdrojem peněz je pro ní momentálně seriál a občasné vystupování v Divadle Ungelt.

 

 



Přečtěte si
ararat
21. 1. 2016 • 09:09

MARKÉTO SUMO TY JSI NENÁVISTNÁ ZÁVISTIVÁ ZUŘIVÁ,NEPŘÍČETNÁ,VŽDYŤ TĚ Z TOHO JEBNE NEBOJ NA NÁHROBEK TI NECHÁM NAPSAT TVÉ NICKY VČETNĚ MEKANIKA

-bello-
21. 1. 2016 • 00:34

Nemyslím, že tohle řekla.Ráda ji nemám, je taková fádní jako Vančurová.Kromě důchodu má po Štěpánkovi ( otci) nějaký majetek a kromě toho má muže.A jestli ne, pak má vdovský důchod navrch. Spíš ji asi děsí zůstat v důchodu.

beruna
20. 1. 2016 • 18:27

Si děláte pr*el? Pokud si opravdu stěžuje, a není to jen výkřik bulváru, pak si ta paní nevidí do úst. V zemi, kde je bez práce půl milionu lidí v produktivním věku, kteří musejí živit děti, a kde je velká spousta lidí, kteří jsou na hranici bídy nebo pod ní, i když pracují, by měla 81letá babka držet kušnu.

tulip
20. 1. 2016 • 17:32

Jestli tohle vypustila z úst sama paní Štěpánková,tak je mi za ní stydno.Vdova po režiséru Dudkovi určitě netrpí nouzí.A jestli ano,je to jen její vina.Při příjmech,jaké oba měli,by měla být finančně zajištěná až do smrti.Ale spousta umělců si platila pouze 3 procenta daní z příjmu.

ararat
20. 1. 2016 • 08:23

Nikoliv gerontko ze 130 kily,blbce tvého ražení ani urazit nejde a ani tě nikde neurážím,jenom konstatuji co ty jsi v reálu vlastně zač. Že si žiješ v luxusu..hahahaha,no já mám jiné představy o luxusu,z tvého příspěvku je evidentní závist vůči lidem,kteří ten luxus opravdu mají,ty o něm jenom žvaňíš a sníš.Panebože jsi jak děcko.Sama manžela nemáš a ty to víš Markéto ze Stodůlek a i kdybys jich měla na 100tisíc,tak je mi to u řitě,já se umím o sebe postarat,ty ne a to je ten vtip Markéto-bello-,teriyaki,nebo mekanik

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.