Regina Rázlová (68): Závislost na prášcích! Které bere a proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Regina Rázlová (68): Závislost na prášcích! Které bere a proč?

Regina Rázlová neztrácí dobrou náladu, ale bez léků neusne.
Regina Rázlová neztrácí dobrou náladu, ale bez léků neusne. (Foto: Aha! - Alexandr Malachovský)

Už téměř 17 let nechodí Regina Rázlová (68) do postele sama. Společnost jí dělá prášek na spaní. „Od vězení neexistuje večer, kdy bych nešla do postele se svým báječným přítelem stilnoxem,“ přiznala deníku Aha! herečka.

Vazba a vůbec celá kauza Skloexport se na jejím zdravotním i psychickém stavu podepsaly opravdu značně. I lékaři potvrzují, že má od té doby podlomené zdraví. Za mřížemi byla herečka rok. Navíc na samotce, v cele velké dvakrát dva metry. „Bylo to strašné,“ netají se Rázlová.

Když ji konečně pustili, skončila na dlouhou dobu ve špitále a na elektrošocích! Poté se ozvala i bipolární porucha, kterou herečka trpí od mládí. „Když jsem konečně vyšla z vězení, prala jsem se už i s roztroušenou sklerózou. Tu jsem dostala ve vazbě. Původcem je mozkový vir,“ řekla Aha! Rázlová a potom s vtipem sobě vlastním dodala: „Kolik mozku mi ten vir sežral, to se dá zjistit až při pitvě.“

Ústavní soud potom Rázlovou osvobodil v plném rozsahu a omluvil se. „Co ale s tím? To už mi zdraví nevrátí,“ říká herečka, která se bez prášků na spaní neobejde jedinou noc.
„Jsem ale ráda, že mohu ještě hrát. Jeviště mi chybělo moc a moc,“ dodává Regina, kterou mohou její příznivci vidět ve dvou inscenacích pražského Divadla Ungelt.



Přečtěte si
ivoadler
15. 1. 2016 • 11:45

Vypadá jako kredenc. Ale hlavně že hraje. To jí v base tak chybělo, až se z toho rozstonala.

reiner
15. 1. 2016 • 11:38

No,já jsem v kriminále nebyla a bez "spacáků" se většinou také neobejdu. Nepotřebuje náhodou od státu další odškodnění? A s RS by si takhle nevyskakovala ....

danyka
15. 1. 2016 • 11:34

tak bere stinlox no a co. Pokud je nemocná, tak léky bere, proč tomu hned říkat závislost.

janotta
15. 1. 2016 • 09:52

Je zajímavé, že se po Klausově amnestii uzdravila a poté za pár týdnů už v jisté TV juchala jak srnka. Že by byla v Lourdech ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.