Situace u Slováčků graduje: Velké stěhování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Situace u Slováčků graduje: Velké stěhování!

Ve vinohradská vile Felixe Slováčka a Dády Patrasové se dějí velké změny...
Ve vinohradská vile Felixe Slováčka a Dády Patrasové se dějí velké změny... (Foto Aha! – Roman Souček, Profimedia.cz , koláž Ahaonline.cz )

Ve vile na pražských Vinohradech panuje napjatá atmosféra už od loňského června, kdy praskly Slováčkovy pletky s výtvarnicí Lucií Gelemovou (33).

Zatímco syn Patrasové a Slováčka Felix (32) se z vily odstěhoval už před šesti lety, mladší Anička (20) dosud bydlela s rodiči a byla tak svědkem všech jejich střetů. Proto se rozhodla i ona opustit rodinné hnízdo a osamostatnit se.


Přestože má Patrasová se Slováčkem po prvním rozvodovém stání, situace se zas podezřele uklidnila a Slováček seká latinu. Jak uvedl deník Blesk, o víkendu se staral o manželku, která měla chřipku, a dceři se postaral o částečné vybavení jejího nového bytu. Je to další cílené chlácholení, anebo si Slováček uvědomuje, že za deset týdnů by s Dádou mohli oslavit 33. výročí svatby? Každopádně nyní budou mít v prázdné vile dost prostoru na přemýšlení…



Přečtěte si
eisenbieger
16. 1. 2016 • 14:09

ten platek uz nema nic poradnyho , gotta se davaj s nakejma obrazama ktery dostava predmalovany od cloveka zijici v nemecku a von tak maximlne vymalovava ....tady pan umelec vymrdava mladou a stara kobyla je tak na prasky ze nezasune ani dildo aby se udelala....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.