Hvězda seriálu Vyprávěj po provalení její kariéry prostitutky: Prý to bylo zoufalství a bude se stěhovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda seriálu Vyprávěj po provalení její kariéry prostitutky: Prý to bylo zoufalství a bude se stěhovat!

Lucie Šteflová ve filmu Něžné vlny.
Lucie Šteflová ve filmu Něžné vlny. (Foto: Herminapress.cz, Infinity, archiv Blesku a ČT)

Nikdo není tak bohatý, aby si mohl koupit vlastní minulost! A tak nás většinou vždy dožene, když to nejméně čekáme. To je případ úspěšné herečky, na kterou teď, když se jí konečně daří, praskla utajená kariéra lehké děvy! 

"Ano, byla jsem Izabel," bez mučení přiznala v Blesku Lucie Šteflová (20), která zazářila v seriálech Vyprávěj a Místo nahoře. Jako prostitutka Izabel si prý chtěla přilepšit v tíživé životní situaci. O co šlo? Byla prý těhotná a potřebovala okamžitě prachy na potrat. "Byl to asi chvilkový zkrat nebo zoufalost, jak to udělat, abych stihla potrat, protože se ještě necítím na to vychovávat dítě," hájí se teď Lucie, která se klepe z reakce rodičů a přítele: "Asi se budu někam stěhovat. Na privát (pzn. red. prostituce) už ale v žádném případě nepůjdu!"



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.