V ohrožení HIV? Hvězda seriálu Místo nahoře a Vyprávěj: Rizikový sex za prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

V ohrožení HIV? Hvězda seriálu Místo nahoře a Vyprávěj: Rizikový sex za prachy!

Lucie Šteflová hazarduje s pověstí i vlastním zdravím!
Lucie Šteflová hazarduje s pověstí i vlastním zdravím! (Foto: Herminapress.cz, Infinity, archiv Blesku a ČT)

Lucie Šteflová (20)dobývá české televizní obrazovky i filmová plátna. Přes slušně rozjetou hereckou kariéru se rozhodla pro přivýdělek prostitucí. V dnešní době už to není zas tak neobvyklé. Ona však používá i praktiky, kterým se laik pousměje, ale odborníkům zatrne!

Zákazníky sháněla na erotickém webu pod přezdívkou Izabel. „Mám krásný obličej, voňavá, přírodní prsa č.3 a dokonalý vzhled,“ napsala o sobě v inzerátu, kde láká muže k sobě do soukromí. „Jsem mazlivá, hravá a v orálním sexu naprostá jednička,“ chlubí se zrzečka vyzývavě.

Lucie zřejmě ráda dělá věci pořádně, protože “orálek dokonce s polykáním tvé šťávičky,“ jak stálo v jejím inzerátu, obvykle v nabídce nenajdete, anebo si za tento úkon budete muset připlatit. To však není případ nadějné dvacetileté herečky, která mohla být vaše za pouhých 1300 Kč na hodinu. Zřejmě si neuvědomuje, že při krvácení v dutině ústní nebo s obyčejným aftem je hrozba nákazy HIV ještě vyšší.

 

Tělem si mladá kráska přivydělávala několik měsíců, její inzerát z nabídky zmizel až potom, co se o tyto její aktivity začal zajímat deník Blesk. Šteflová si zahrála nejen v seriálech Místo nahoře a Vyprávěj, byla i hlavní hvězdou filmu Něžné vlny a objevila se i v Kameňáku 4.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.