Vejvodová chce Přeučila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vejvodová chce Přeučila!

Anna Vejvodová obdivovala noblesního Jana Přeučila i jeho klobouk.
Anna Vejvodová obdivovala noblesního Jana Přeučila i jeho klobouk. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – „Takový galantní chlap se hned tak nevidí!“ pochvalovala si herce Jana Přeučila (70) Anna Vejvodová (81). Ta si zároveň na křtu alba Jarka Šimka Vůle postěžovala, že se má špatně, protože je už pětadvacet let sama.

„Takový galantní chlap se hned tak nevidí!“ pochvalovala si herce Jana Přeučila (70) Anna Vejvodová (81). Ta si zároveň na křtu alba Jarka Šimka Vůle postěžovala, že se má špatně, protože je už pětadvacet let sama. „Správní chlapi snad vymřeli, takového Přeučila bych brala hned,“ vtipkovala populární herečka z Kameňáku, která si ten večer zapomněla doma zuby. Vůbec jí to ale nevadilo.

Bývalý účastník ze třetí řady »novácké« reality show Česko hledá SuperStar Jaroslav Parči se na rozdíl od Vejvodové nemusí cítit sám. Do pražské prodejny Moser, kde se křest odehrával, si vzal manželku i přítele! Nesourodá trojice se od sebe ani na chvíli netrhla a rozdávala úsměvy na všechny strany.

„Zažil jsem vztah s člověkem, o kterém jsem zjistil, že je drogově závislý. Proto jsem složil na své nové cédéčko píseň Vůle, a když jsem ji před chvílí zpíval, měli lidi v sále slzy v očích. Byla to fakt síla!“ řekl deníku Aha! Jarek Šimek krátce po svém vystoupení.

Křest se stal osudným pro jeho maminku, kterou na zpáteční cestě přepadl zloděj. „Volala mi ubrečená máma, že ji nějaký grázl přepadl a sebral jí kabelku se všemi penězi. Naštěstí je ale v pořádku. Přijela z Moravy a je po tom zážitku v malém šoku,“ postěžoval si nám včera dopoledne zpěvák.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.