Evropu obchází strach: Přistěhovalci si píší oplzlé slovníčky, politici se snažili závažné excesy tutlat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Evropu obchází strach: Přistěhovalci si píší oplzlé slovníčky, politici se snažili závažné excesy tutlat!

Fotografie
Fotografie (internal)

Může z toho být až fatální problém celoevropského rozsahu. Brutální napadení, sexuální útoky o silvestrovské noci v Kolíně nad Rýnem nejsou ojedinělé. Ataky mužů afro-arabského zjevu vůči ženám byly hlášeny z Finska, Rakouska, Švýcarska a dalších zemí. A excesy se zjevně budou stupňovat, pokud bez jakékoli politické korektnosti nezasáhnou represivní složky.

V Kolíně nad Rýnem v centru města u nádraží opakovaně napadla ženy asi stovka mužů. Policie vydala na případ embargo a informace vypluly na povrch až po čtyřech dnech! Pokud se dějí taková opatření, signalizují obavy, že jde o závažný faktor uprchlické krize, se kterým si zatím nevíme rady. Zároveň je to pokrytecké a vrcholně nebezpečné, když politici nevarují, ale mlží. Skandál. „Máme nyní co dělat s novou formou organizovaného zločinu,“ definoval jasně útoky německý ministr spravedlnosti Heiko Maas.

Jak migranti útočí?
Je to noční můra současné Evropy. Uprchlíci chystají na dívky a ženy hromadné útoky. Organizují se do skupinek, dodávají si odvahu alkoholem, ztrácejí takto poslední zábrany. „Pěkná prsa! Zabiju tě! Chci s tebou mít sex!“ Tyto a další podobné fráze přeložené z arabštiny do němčiny našli policisté u několika mužů na malých lístečcích. Tyto slovníčky si mezi sebou předávají, útočí houfně. Zbaběle a jako smyslů zbaveni...

Nejdřív přizabít, pak znásilnit
Vyčíhají si oběť, buď osamocenou dívku (klidně i na veřejném místě), nebo skupinku dívek (většinou po opuštění diskotéky či restaurace; předpokládají, že v opilosti nebudou klást výrazný odpor). Obstoupí je a po verbálních útocích následuje osahávání, agrese. „V arabském světě je praxí, že muž dostane nezadanou ženu i přes její protesty. Inzultuje jí, případně jí udeří hlavou o zem, aby oběť upadla do bezvědomí a nebránila se. Pak ji znásilní,“ popisuje nechutnou praxi jeden z německých znalců islámu, který chce zůstat v anonymitě.

Muslimové nejsou zdaleka tak humánní jako Evropané, mají jiné žebříčky hodnot. Žena je podřadná, muž si sex může vynutit kdykoli má chuť. Někteří z přistěhovalců pochopitelně tohle uplatňují v naší kultuře. Křesťan je bezvěrec a tudíž nepřítel.
Sexuální touha z uprchlíků dělá zvířata. „Naše ženy zůstaly doma, nebo jsou izolovány v táborech, nemáme k nim přístup,“ stěžují si. Zvrácené alibi. Mají prý problémy pramenící z nedostatku sexu a lékaři jim radí, ať si pomohou. Korán ovšem údajně zakazuje masturbaci. Proto musí znásilňovat?!

Chtějí všechny výhody Evropy
Sociologové vidí jejich problém jasně. Dosáhli vysněné země, svobody, mají dojem, že budou finančně zaopatřeni a dostanou všechno. Vidí velké domy, luxusní auta, nezahalené Evropanky, krásné blondýnky. „A řeknou si, že i tohle jim musí patřit. A když jim to nikdo nedá, vezmou si to sami. Jednoho dne se najde nějaký spouštěč, frustrace je přemůže, třeba když udeří nějakého útočníka policista obuškem,“ soudí Marian Kechlibar, matematik a publicista. Do Evropy zamíří během roku další miliony uprchlíků, coby potenciální kriminální živly budou v přesile proti policistům. Je to možná černý scénář, ale zjevně je lepší počítat dopředu s horší variantou.

Naivní rady jak na násilníky

Starostka Kolína nad Rýnem Henriette Reker doporučila ženám speciální (absurdní) recept na ochranu. Ženy mají prý chodit ve skupinkách, držet při sobě a držet se od mužů na vzdálenost natažené paže! Je to bizarní, když si uvědomíme, že se sama stala před časem obětí útoků. V říjnu jí útočník dvakrát bodl do krku. Nesouhlasil s pro-migrační politikou. A v Německu už prý zavedli kursy chování k ženám...

Výpovědi napadených:

Jenny popálili
Němka Jenny utrpěla vážné popáleniny, když jí útočník zastrčil světlici do kapuce kabátu. Chtěl ji paralyzovat, osahával jí, chystal se jí také strhnout kalhoty. „Slyšela jsem jen syčící zvuk v mé kapuci. Snažila jsem se toho hned zbavit, pak jsem se chtěla vysvléct. A nakonec mě to popálilo. Ten člověk utekl. Jizvy budou trvalé, měla jsem ovšem štěstí, že ten ohňostroj neexplodoval,“ líčila Jenny.

Obraceli proti lidem rachejtle
Michelle (18): „Třicet mužů, rozběsněný dav, nás najednou obstoupil. Osahávali mě, nakonec mě jen okradli. Okradli i mé kamarádky. Bylo nás jedenáct, drželi jsme se za ruce, utíkaly jsme. To, že jsme se nedaly, nás zachránilo. Jediná možnost je, držet se ve skupině. Strach jsme ale měly i z raket a rachejtlí, začali je obracet proti lidem, zastrašovat. Bylo to nebezpečné, takový strach jsem nezažila.“

Osahávali mě mezi nohama
Nejmenovaná napadená dívka: „Natlačili se na nás, byla tu skupinka třiceti, čtyřiceti lidí. Mačkali se, cítila jsem, že mě osahávají mezi nohama. Přítel se mě pokoušel vytáhnout ven, ale trvalo dlouho, než se mu to podařilo. Bylo to děsivé.“

Slovníček zvrhlíků
Tento lísteček našli policisté z dvou zatčených podezřelých. Špatnou němčinou na něm stojí:
Velká ňadra
Š*kat
Chci š*kat
Chci tě líbat
Co je ona?
Vtipkuji s vámi
Zabiju tě
Vzpomínám si

Co se ještě stalo
*Některým zatčeným zabavili policisté i mobilní telefony, na kterých našli videa útoků. Násilníci si vše natáčeli.
*Z 35 zadržených ze silvestrovské noci z Kolína bylo 18 žadatelů o azyl, 4 předali a 31 pustili.
*Šéf Zelených chce situaci řešit tak, že mezi policisty zařadí imigranty.
*Belgie plánuje kurzy zacházení se ženami.
*V Německu strmě roste poptávka po pepřových sprejích.
*Policejní prezident v Kolíně nad Rýnem byl postaven mimo službu!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.