Nejkrásnější Čech: Otevřeně promluvil o steroidech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nejkrásnější Čech: Otevřeně promluvil o steroidech!

Jakub Kraus na sobě začal pořádně makat. Užívání jakýchkoli podpůrných prostředků rezolutně odmítá.
Jakub Kraus na sobě začal pořádně makat. Užívání jakýchkoli podpůrných prostředků rezolutně odmítá. (Foto: ara)

Stal se nejkrásnějším Čechem a pátým nejkrásnějším mužem planety. Model Jakub Kraus (26) vždy na svém těle nepracoval tak jako nyní! Mohou za jeho úspěch podpůrné prostředky nebo steroidy?

Proslavil se takřka přes noc, a to díky tomu, že se přihlásil do soutěže mužské krásy Muž roku. „Svého rozhodnutí rozhodně nelituji a jsem za něj rád. Díky této soutěži jsem se podíval do světa a poznal mnoho nových lidí a zážitků,“ prozradil Jakub Kraus, který se přesně před rokem rozhodl jít do soutěže pořádané Davidem Novotným.


Ke cvičení a práci na své postavě ho přivedla až jeho přítelkyně. Mohlo by se tedy zdát, že si tak trochu pomohl podpůrnými prostředky, jako jsou steroidy.  „Užíváním steroidů si člověk zadělává na vážné zdravotní problémy, což jde proti smyslu cvičení, tedy své zdraví a vitalitu zlepšovat. Tyto látky sice urychlují výsledky, ale po jejich vysazení efekt vymizí. Za mě rozhodně nebrat! Je to svinstvo, které vás dostane do hrobu o desítky let dřív,“ svěřil Aha! svůj názor úřadující Muž roku 2015 Jakub Kraus. Další ročník této soutěže opět startuje, a proto se zájemci mohou hlásit na www.muzroku.cz.



Přečtěte si
ararat
13. 1. 2016 • 16:44

to je křik do tmy

agent0707
13. 1. 2016 • 14:46

Silvestrovský horor minutu po minutě: Zoufalé ženy volaly o pomoc, policie nezasáhla Ptám se ,proč není u tohoto článku v Blesku diskuse???? Je to naprostá nehoráznost.Snad bychom měli mít možnost se k těmto poloopicím vyjádřit.

ararat
13. 1. 2016 • 13:08

no to je tedy,tento chlap nemá charisma a nabouchaný steroidy,tak to není chlap,je to odporný už samo o sobě...pak až zestárne a bude mít zdr.problémy,tak ať nebrečí...dávám

-bello-
12. 1. 2016 • 00:10

Nabušený chlapi nejsou hezký, nejhezčí je tělo štíhlého atleta

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.