Vránová, Kolářová a Štěpánková: Jsou bez práce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vránová, Kolářová a Štěpánková: Jsou bez práce!

Štěpánková, Vránová, Vančurová a Kolářová do podzimu hrály na Vinohradech v představení To byla moje písnička! Vedení ho stáhlo z repertoáru a jinou práci herečkám nenabídlo.
Štěpánková, Vránová, Vančurová a Kolářová do podzimu hrály na Vinohradech v představení To byla moje písnička! Vedení ho stáhlo z repertoáru a jinou práci herečkám nenabídlo. (Foto: Divadlo na Vinohradech, ara )

Herecký soubor Divadla na Vinohradech se otřásá v základech. Diváci od ledna na Vinohradech nemají šanci vidět řadu oblíbených hereček. Jmenovitě Gabrielu Vránovou (76), Danielu Kolářovou (69), Martu Vančurovou (67) a Janu Štěpánkovou (81).

Ředitel vinohradského divadla Tomáš Töpfer(64) jim loni v říjnu oznámil, že stáhne z repertoáru jejich komedii To byla moje písnička. Což se také stalo. Jenže pro herečky to bylo jediné představení, v němž na Vinohradech hrály. A nové jim vedení nenabídlo. Diváci tak nemají momentálně šanci je v divadle vidět!


„Musejí na nás jinam. Já například s dalšími kolegy z Vinohrad jezdím s představením Lo Stupendo aneb Tenor na roztrhání. Ale to, že teď na Vinohradech nemám žádné představení, mě mrzí. Přitom pan ředitel tvrdil, že pro nás něco najde,“ řekla deníku Aha! Gabriela Vránová. V jiných divadlech hrají i Daniela Kolářová (Studio DVA) a Jana Štěpánková (Divadlo Ungelt). Marta Vančurová hostovala ve Studiu DVA s vánočním příběhem Děvčátko, teď ale nikde nehraje. Je tedy úplně na dlažbě! „Třeba se nějaká nabídka objeví, budu čekat. Zatím žádnou práci nemám,“ potvrdila nám smutně Vančurová. Paradoxní je, že všechny zmíněné herečky jsou stále členkami vinohradského souboru. U jejich jmen a fotografií na stránkách divadla je ale smutné prázdno. Na žádné představení nejsou návštěvníci odkazováni...

Přečtěte si
mekanik
8. 1. 2016 • 23:23

ach jo je mi jich líto.takový hezký holky

nanela
8. 1. 2016 • 20:34

oni jsou zvyklí na jiný standart a teď když mají navíc důchod a k tomu plat tak hned oživnou za rok je to hned 120000 navíc do rozpočtu a když jsou dva tak je to 250 to se hned jinak vstává když hrají jednu hru 20 let tak to už je rutina do toho nějaká filmovačka tak to se vydrží klepat dokud je čert nevezme umělce slavný

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.