Bára Munzarová (44): Pod vlivem tajemné energie změnila celý život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Bára Munzarová (44): Pod vlivem tajemné energie změnila celý život!

Herečka Bára Munzarová věří  v práci s energií.
Herečka Bára Munzarová věří v práci s energií. (Foto: herminapress.cz, ara)

Vyhledala pomoc. Herečka Bára Mun
zarová (44) se obrátila na alternativní medicínu. Dcera herce Luďka Munzara (82) a herečky Jany Hlaváčové (77) se i kvůli nemocným rodičům učí pracovat s vlastní energií. Věří, že se jejich zdravotní stav i díky tomu zlepší.

 „Teď je to dva a půl roku, kdy jsem potkala takového anděla svého života,“ svěřila nadšeně herečka. „Je to paní, která mi hodně pomohla. Pracuje s energiemi. Nejde o žádné čarování, ale je to věc, kdy se člověk po nějaké chvíli cesty dokáže sám ztotožnit s tím, že hlava, ústa a srdce jdou ve stejné rovině, a to, že myslím, říkám a dělám to samé. Je to velká věc a velká úleva,“ svěřila Munzarová.


Učí se pravdomluvnosti
Bára se na jaře kvůli zhoršujícímu se zdravotnímu stavu rodičů rozhodla polevit ve své práci a většiny nabídek se vzdala především kvůli tomu, aby mohla být nablízku své rodině a pečovat o ně. „Já jsem teď pečovatelka na plný úvazek, takže se starám o rodiče a o dceru. Dělá mi to ohromnou radost,“ prozradila v březnu Bára, která zřejmě i proto vyhledala pomoc své »guru«, která ji dokonce naučila říkat vždy pravdu. „V dobré víře, v soucitu za druhého kolikrát neříkáme pravdu a tohle já se učím odbourávat. A musím říct, že mi to nese do života nečekané reakce od druhé strany, je to úlevný a nádherný pocit,“ dodala Munzarová, která je prý i díky léčitelce šťastná.

Co je trápí?
LUDĚK MUNZAR přišel kvůli rakovině o jednu ledvinu a pak ho začala zlobit i ta druhá. Potom se léčil na rakovinu prostaty. Trpí také žaludečními vředy.
JANA HLAVÁČOVÁ trpí těžkými depresemi a kvůli třasu končetin se spekulovalo i o Parkinsonově chorobě.



Přečtěte si
defakto
4. 7. 2016 • 10:13

... všechno jsou to jenom kecy ! ... Munzarovi se dostali k velkým prachům a Bára už hrát nemusí , jenom pokud se jí bude chtít ! ... Já ji jako herečku nemusím , podle mne má nepříjemný hlas a vůbec , je to stará vochechule ...

jity
3. 1. 2016 • 12:17

Moc se nerouhje, jen abys jednou toho anděla neprosila. Nevíš co tě v životě potká.

ochcallis
3. 1. 2016 • 11:55

Nebojte se, pokud nebudete chtít umřít bez pomoci a sám budete muset zase začít lhát. Lidé totiž pravdu nenávidí.

ivoadler
3. 1. 2016 • 11:41

Říkám jenom pravdu už hodně dlouho. Je to velmi ekonomické. Nemusím si pamatovat, kdy, kde, komu a co jsem lhal. Ale moc přátel mi to nedělá.

dandova
3. 1. 2016 • 10:51

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.