Vsaďte si na Gotta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vsaďte si na Gotta!

Na Karlovu svatbu s Ivanou Macháčkovou je vypsaná velká odměna.
Na Karlovu svatbu s Ivanou Macháčkovou je vypsaná velká odměna. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Myslíte, že je pravděpodobné, aby se Karel Gott (66) do svých narozenin oženil? Jestli ano, tak si rychle vsaďte, protože sázková společnost Fortuna to vidí v poměru.

Myslíte, že je pravděpodobné, aby se Karel Gott (66) do svých narozenin oženil? Jestli ano, tak si rychle vsaďte, protože sázková společnost Fortuna to vidí v poměru deset ku jedné!
Kdyby tak »božský« Karel opravdu hodil své staromládenectví do 30. září za hlavu, mohlo by to příjemně ovlivnit váš domácí rozpočet. Navíc Mistrova přítelkyně Ivana Macháčková čeká každým dnem miminko a narození malého »Goťáka« může tatínka ke svatbě jen popohnat...
Podobně už několik šťastlivců vydělalo na svatbě zpěvačky Lucie Bílé (40), která se nečekaně 7. dubna vdala za Václava Noida Bártu v Italském Miláně. Ti, kteří si u Fortuny vsadili, že se její svatba uskuteční do konce července, pobrali výhru v poměru sedm ku jedné. A jestli si vsadili na obě tyto sázky dohromady a Karel se zachová podle jejich představ, vyhrají v astronomickém kursu 70:1! To znamená, že na každou vsazenou desetikorunu by připadla výhra sedm set korun!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.