Rebel Řepka zase řádil a skončil v base! Až v Anglii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rebel Řepka zase řádil a skončil v base! Až v Anglii!

Řepka už v derby na place řvát nebude. Jedině na tribuně.
Řepka už v derby na place řvát nebude. Jedině na tribuně. (Aha! – Mária Rušinová, repro ČT4)

To, že fotbalista umí být pěkný rabiát i mimo hrací plochu, se u nás ví. Své agresivitě ale dával průchod i během zahraničního angažmá v anglickém West Hame. A až po deseti letech se Řepka pochlubil, jak skončila jedna z jeho šarvátek v Londýně.

Někdejší hvězda Sparty nemá být opravdu na co moc pyšná. V pořadu Tak určitě Tomáš Řepka popsal, jak před deseti lety skončil dokonce v londýnském vězení: „Měl jsem tam problém s jedním pánem, co nám myl auta. Tak jsem ho trošku to… A byl jsem dokonce 24 hodin zavřený, jen se o tom tady nepsalo.“ Takže skóre je srovnáno – o starém úletu Tomáše Řepky se už píše i v českých médiích.



Autor:  al

Přečtěte si
antonuis.j
30. 12. 2015 • 16:18

Bába belmek už si epamatuje, co tu nadatlovala, blizna, už má v té škaredé odulé palici mišmaš, tak se plete, blběna primitivní. Je tu známá jak falešná pětka, sádelnice uklízečka z fitka, socka zatuchlá, ale je to sranda. Má další nick, mmch. Asi si s jejím pidiIQ chuděrka stará myslí, že ji nikdo nepozná, trosku opuštěnou, chudák, na SIlvestra se sama ožere tuzemákem, dá si chleba coby jednohubky a usne na podlaze v delíriu, je mi jí až líto, socky.

mekanikk
29. 12. 2015 • 17:56

jak viděla s mekem, Vždyť jsou oficiální pár! Ty jako nejlepší přítelkyně tady to nevíš? Snažíš se zbytečně...mek, -bello- a ty teriyaki jste jedna a táž osoba...a nejen tyhle tři nicky. Utvrzuješ, přesvědčuješ, že je vás víc, ale je to trapné a zbytečné a hlavně tak PRŮHLEDNÉ. Jako Oxallis, spring1 aj. ses nechala smáznout a druhý den jsi tu zpátky...tady je tvůj život, tvůj svět a hlavně máš neustálou potřebu si sama se sebou psát, pořád stejné nesmyslné žvásty. BELMEKU!

mekanik
28. 12. 2015 • 18:19

100let stará pitchovina kripl ted nemá prachy ani na cigára.domachroval

teticka-pa
28. 12. 2015 • 18:01

-bello-

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.