Divoká minulost tanečníka Marka Dědíka: Partnerky střídá jako ponožky! A tančí na ostro! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Divoká minulost tanečníka Marka Dědíka: Partnerky střídá jako ponožky! A tančí na ostro!

2010 Dědík ve StarDance poprvé s Veronikou Žilkovou a hned vypadli.
2010 Dědík ve StarDance poprvé s Veronikou Žilkovou a hned vypadli. (Foto Aha! – David Malík, David Kundrát, Petr Novotný, Pavel Machan, facebook.com)

Ten se ale vybarvil! Tanečník Jitky Schneiderové (42) ze StarDance Marek Dědík (32) má vedle vášnivé líbačky s chlapem další zářezy. Střídá partnerky jako na běžícím pásu. A přiznal dokonce i to, že tancuje naostro!

Chybělo přitom málo a urostlý tanečník mohl prý být atletem! „Byl jsem docela úspěšný a reprezentoval jsem školu v různých přeborech. Pak ale dcera mamčiny známé hledala partnera do tanečního kroužku a zeptala se mojí mamky, jestli bych to nechtěl zkusit,“ řekl Dědík. Zůstal u toho a tancuje od svých 12 let.


Živí se jako trenér mladých a profesionální tanečník. V profesionálních soutěžích stihl vystřídat nejméně pět partnerek z celé Evropy. Poprvé se StarDance účastnil už v roce 2010. Jenže s herečkou Veronikou Žilkovou (54) vypadli hned v prvním kole! V roce 2011 odhadoval, že tančit míní ještě tak pět let. Pak si chce otevřít taneční školu nebo jet do ciziny.

Když se při rumbě rozvášní, praskají mu kalhoty. „Jednou se mi roztrhly ve švu a celý můj zadek vyšel na odiv přítomnému publiku,“ přiznal Dědík, jenž má na spodní straně bicepsu pravé ruky vytetováno: »Najdi to, co miluješ a nech, ať tě to zabije.« Kvůli jeho nočnímu úletu se státním úředníkem je to teď určitě jeho přítelkyně Tereza, která má určitě sto chutí zravna tohle udělat.



Přečtěte si
pelagie
23. 12. 2015 • 07:25

Jenom Bůh a on ví mlží, mlží a znovu mlží

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.