Michal David o Karlu Gottovi: Dal mi to nejcennější… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Michal David o Karlu Gottovi: Dal mi to nejcennější…

Michal David má s Karlem Gottem velice blízký přátelský vztah. Těší se, až ho po plánované chemoterapii zase uvidí.
Michal David má s Karlem Gottem velice blízký přátelský vztah. Těší se, až ho po plánované chemoterapii zase uvidí. (Profimedia.cz, ČTK, Aha! - Daniel Černovský, David Kundrát, ara)

Zpěvák a skladatel Michal David je zdravotním stavem Karla Gotta velice zarmoucen. Přesto věří, že boj se zákeřnou nemocí Slavík vyhraje. Zároveň vzpomíná na vzácný dárek od Mistra, kterého si nesmírně cení.

Michal David se zná s Karlem Gottem už od dob slavné skupiny Kroky Františka Janečka. V rozhovoru pro deník Blesk David prozradil, že čtyřicetinásobný Slavík je pro něho už roky velkým učitelem a vzorem.


Kromě toho rakovinou podlomený zpěvák splnil Michalu Davidovi jeho dávný sen. Má totiž spoustu bronzových a stříbrných slavíků, ale ten nejcennější mu chyběl. To se změnilo v den skladatelových padesátin, kdy mu jednoho Zlatého slavíka ze své sbírky Karel věnoval. „Dokonce mi na něj nechal vyrýt mé jméno a věnování,“ zavzpomínal David v deníku Blesk.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.