KAUZA PETR K.: Poprvé u soudu zazněl motiv, proč musela zemřít i Klárka (†8)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

KAUZA PETR K.: Poprvé u soudu zazněl motiv, proč musela zemřít i Klárka (†8)!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nenávist jako motiv vraždy Moniky (†36) a Klárky (†8)! Soud s Petrem K. (37) včera pokračoval závěrečnými řečmi obou stran, kdy zazněl naplno již několikrát opatrně zmíněný motiv. Státní zástupce žádá pro Petra K. výjimečný trest 30 let, obhájkyně chce pro svého klienta naopak zproštění viny. Sám Kramný řekl, že je nevinný. Soudkyně Renata Gilová odročila jednání na 7. ledna 2016, kdy chce vynést rozsudek.

Státní zástupce Vít Legerský ve své více než tříhodinové řeči více než dříve zmiňoval odposlechy telefonu Petra K. Z nich a předchozích psychologických posudků vyvodil, že Petr K. kvůli nedostatku sexu a opětování citů trpěl žárlivostí až nenávistí k manželce, která ho motivovala k vraždě. „Přesvědčoval milenku Šárku L., že za to vše může Monika. Že ji zajímal jen internet, že chtěla, aby prodal svou felicii a koupil lepší auto, že byla furt nespokojená. Prohlásil: Ať si Moniku vezme čert, mám chuť ji vyhrabat z hrobu, Klárka si vedle ní nezaslouží ležet,“ četl Legerský.


Samotné manželce ještě před osudnou dovolenou nadával. „Já za sex se ženou musel platit. Chtěl jsem s ní spát, ona řekla, ať jí dám peníze. Řekl jsem, že nemám, tak řekla, že nic nebude, tak jsem řekl: »Jdi do p*dele«. Otočil jsem se a šel spát,“ stálo v odposleších. A hřebíčkem do rakve pro Petra K. bylo, když neproběhla soulož ani na dovolené. „Upozornil ji na velký sprchový kout, že se tam sejdou, a ona jo jo jo. Ale nic, byla chladná jako led,“ prohlásil Legerský. Podle něho tento důvod a odcizování Moniky vedly ke strachu z rozpadu manželství a vraždě manželky. A Klárka? „Motivací bývají představy života dítěte bez rodičů,“ uzavřel státní zástupce svou řeč.

Závěrečná řeč advokátky Petra K. Jany Rejžkové trvala zhruba tři hodiny. Rejžková v úvodu poukázala na to, že se kvůli postupům vyšetřovatelů a médiím začali od Petra K. odvracet i členového jeho rodiny. Své povinnosti vůči manželce prý Petr K. plnil na 100 procent. Výpovědi Petra K. jsou navíc konzistentní a podložené důkazy. „Policejní orgán neměl stopy, proto musel přistoupit k výslechu osob z jeho okolí, nebyl podle nich dostatečně smutný, nenosil smuteční oblečení.“ Podle ní obžaloba nepřinesla žádný přímý důkaz a důkazní nouzi nahradil státní zástupce znaleckými posudky. „Pokud není dostatek důkazů musí být rozsudek ve prospěch obviněného,“ uvedla.

Přečtěte si
ararat
25. 12. 2015 • 11:30

no tys tomu dal korunu.. Zapomněl jsi napsat,že je vlastně Kramný chudáček jo? No jo byl chorobně žárlivý a jel zabíjet do Egypta s tím,že už to měl dávno promyšlený.Nedává to vůbec smysl,že by se jeho paní jela do Egypta zasebevraždit a zabit svou dcerku. Píšeš o spoustě Arabů,které sváděla...To jsou ale nesmysly. Tak to je fakt výplod chorého mozku v tvém případě.

jerry
23. 12. 2015 • 19:50

Monice probíjel robertek a to byl také pravý důvod její smrti. Ne náhodou z Egypta nebyly do Čech dodány Moniččiny pohlavní orgány.

kukulin
23. 12. 2015 • 16:25

Jak může někdo uvažovat o trestu 30let, když neexistuje jediný důkaz. Všechno si státní zástupce vycucal bůhví odkud. Vůbec se nehovoří o demonstrativní sebevraždě Moniky spojené s vraždou dcery, která se jí povedla na rozdíl od sebevraždy. Vůbec se nemluví o té spoustě Arabů, které sváděla a s kterými koketovala i Egyptě. Arabové s sebou nenechají tak orat jako Petr a pokud nějakému slíbila sex a pak to nedodržela, tak není divu, že tyto vtípky nepřežila.

setroseuros
23. 12. 2015 • 06:17

ja si zas myslim, ze v planu byla i Klarka . Byla nepohodlny svedek a taky by mu prekazela v novem zivote , ktery po cinu planoval zacit, ... a to jak je znamo zacal i provadet hned po prijezdu domu!

setroseuros
23. 12. 2015 • 06:05

divne je ze spys nez volal pomoc ,volal matince(asi ,ze hotovo) a pak do pojistovny.( to myslim potvrdil i lekar i Polka .) a kdovi na kolik byly holky pojisteny... No nevim , kolik lidi by v take situaci myslelo hned na pojistovnu a pak kdys prijej domu tak hned schanel nejakou tu kukurici do postele ! ? Kramny je skratka extra trida! zatim co beznej milujici manzel a tata by se zhroutil, on si uziva!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.