Antalová: Budeme mít Elenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Antalová: Budeme mít Elenku!

Čarodějky z Eastwicku se svými partnery
Čarodějky z Eastwicku se svými partnery (Aha! – Dalibor Puchta)

BRNO – „Pátého března jsem měla poslední představení, teď už si užívám své sedmiměsíční těhotenství. V červnu budeme mít Elenku,“ řekla deníku Aha! Alena Antalová (32). Populární herečka tak dala vale muzikálu Čarodějky z Eastwicku, kde hrála postavu Suke, a roli Anny Jánské v seriálu televize Nova Pojišťovna štěstí a přednost dostalo štěstí rodinné.

Na křtu alba ke zmíněnému muzikálu ovšem nemohla s manželem, podnikatelem Josefem Juráčkem, chybět.

Na večírku po představení si Antalová ve známém brněnském baru poklábosila s bývalými kolegyněmi a stále čarodějkami Yvettou Blanarovičovou a Jitkou Čvančarovou. Právě Čvančarová, kterou diváci znají jako Markétu Foltýnovou z veleúspěšného seriálu Ordinace v růžové zahradě, zná recept na uhranutí mužů. „Samu sebe,“ dodala tajuplně herečka s tím, že je šťastně zadaná a svého vyvoleného si už uhranula.

Ovšem na večírku byla na rozdíl od ostatních představitelek bez partnera. Zato Yvetta Blanarovičová se zamilovaně držela přítele Marka Pilla a těhotná Alena Antalová se od svého manžela Josefa Juráčka téměř neodtrhla. Dlouho se však nezdrželi a utíkali domů za svou osmnáctiměsíční dcerou Alenkou. To Yvetta si s Markem užívala rytmů hudby a osvěžujících koktejlů do pozdních nočních hodin. Čarodějky z Eastwicku nejsou jediným tahákem Hudební scény Městského divadla v Brně. Devatenáctého května se na jejích prknech uskuteční světová premiéra muzikálové balady Markéta Lazarová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.