Vojtkovi se vysmáli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vojtkovi se vysmáli

Roman s přítelkyní Terezou
Roman s přítelkyní Terezou (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Vítěz soutěže StarDance Roman Vojtek oslavil 35. narozeniny na jevišti! Když totiž v sobotu hrál své odpolední představení muzikálu Jack Rozparovač v Divadle Kalich, na které se přišli »jen tak náhodou« podívat jeho kamarádi, tak se během Romanových scén všichni nezřízeně smáli! „Bylo to na mě připravené,“ prozradil zpěvák a tanečník, kterého nacvičené salvy smíchu totálně vyvedly z rovnováhy.

Jeho přítelkyně Tereza mu tak přichystala nejen velkou narozeninovou oslavu, která měla být pro Romana překvapením, ale na inscenaci pozvala i jeho rodinu a kamarády či bývalé kolegy z taneční soutěže StarDance. „Pořád mě rozesmávali, takže jsem nemohl v klidu hrát. Nechápal jsem, oč jde, ale když pak v zákulisí byla přichystaná menší oslava s narozeninovým dortem a pekáčem třiceti pěti buchtiček, bylo mi to jasné,“ prozradil deníku Aha! oslavenec, který dostal i pár lahví dobrého a kvalitního vína. I když oslava neměla dlouhého trvání a všichni se poměrně brzy rozutekli domů, Vojtek se svou přítelkyní si ještě zašli na skleničku do nedaleké hospůdky.

16.4.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.