Kdo vyhraje letošní StarDance? Sázkaři už to ví! "Tydýt" to... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kdo vyhraje letošní StarDance? Sázkaři už to ví! "Tydýt" to...

Komik je největší dřevo v historii StarDance a rozdělil národ na dva tábory. Lukáš ale rozhořčení diváků nechápe.
Komik je největší dřevo v historii StarDance a rozdělil národ na dva tábory. Lukáš ale rozhořčení diváků nechápe. (Foto ČT, ara)

Zatímco jedna půlka tipuje Jitku Schneiderovou, ta druhá Lukáše "Tydýta" Pavláska. A jsou lidé, kteří už v dlaních žmoulají sázkový tiket se jménem zcela jiným!

Podle dosavadních výsledků jedné z tuzemských sázkových kanceláří je pořadí na stupních vítězů již jasné. V sobotu to podle sázkařů vyhraje Maruška Doležalová, pomyslné stříbro sebere Jitka Schneiderová a černý kůň soutěže Lukáš Pavlásek skončí na místě třetím. Jak to ovšem dopadne ve skutečnosti si musíme počkat na konec sobotního finále. Protože jak se říká, věci se nedějou, dokud se nestanou!



Autor: 

Přečtěte si
kov3
18. 12. 2015 • 09:08

Pavlásek na Hrad !!!

bernadette
17. 12. 2015 • 20:40

Přála bych si, aby to takhle dopadlo. Marušce fandím od začátku, dokonce jsem jí i poslala hlas, což jindy v podobných taškařicích nedělám. Myslím, že naposledy Anetě v první Superstar

frannes
17. 12. 2015 • 19:04

nevím kde se dá sázet na Tydýta, mně to připadá jako na Velké sázet na kulhavou herku s žokejem který nemá svůj den , dívat se nebudu .Pokud by se v příštím ročníku něco takového opakovalo určitě bych se já ale i další přestal dívat , prý se onen snaží, snaha je dojemná , ovšem umělecký dojem je vniveč. Kdo si vzpomíná na mnou oblíbené krasobruslení bývaly tam kdysi povinné jízdy , prostě soubor povinných figur , kdyby něco podobného bylo v Star Dance třeba v prvních dvou kolech ,tak by netanečníci vypadli .Každý tanec má určitou charakteristiku, kroky ,přenášení váhy a další , není možné se jen tak klátit, šlapat zelí a mávat rukama jako když se oháníte po mouše , alespoň minimum charakteristik by i amatér měl splnit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.