Pyšný táta Ledecký: Milionový dárek od dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Pyšný táta Ledecký: Milionový dárek od dcery!

Janek Ledecký se díky dceři od léta prohání ve vysněném voze Ford Mustang.
Janek Ledecký se díky dceři od léta prohání ve vysněném voze Ford Mustang. (Foto: facebook.com)

Zpěvák Janek Ledecký (53) se sice těší na Vánoce, ale jedny už vlastně měl v létě. A to, když od dcery dostal k narozeninám vysněný vůz Ford Mustang. Jak se to stalo?

Až dosud všichni měli za to, že se Ledecký musel hodně plácnout přes kapsu, aby se z jeho dcery Ester stala snowboardová závodnice světové kategorie. Zprvu to jistě tak bylo, ale nyní se ukazuje, jak dobrá investici udělal. Janek Ledecký časopisu Sedmička prozradil, že mají v rodině zvláštní dohodu. Kdo prý vydělá nejvíc, tak se s ostatními podělí: „Letos v létě se stalo, že udělali domácí poradu a řešili, co mi mají koupit k narozeninám. Došli k závěru, že se mi od malička líbí Ford Mustang. A když došlo na to, kdo to zaplatí, tak se nabídla Ester, protože jí zrovna přišly peníze - její odměna za sezónu. Takže mi koupila auto!“ Zpěvák je z vozu za milion nadšený a denně do něj usedá.

Přečtěte si
koko61
18. 12. 2015 • 07:51

Nic proti Ledeckýmu nemám, zažila jsem ho při nákupu tyčinek na benzině ve Vrchlabí, které stály 19,- Kč. Platil 20,- a čekal na vrácení 1,- Kč. Ne nadarmo se říká, korunka ke korunce...................

-bello-
17. 12. 2015 • 23:40

auto by mi bylo ukradené, i nějaký jeden miliónek za něj.Mít dceru, zničilo by mě vědomí toho, jak snadno se může při téhle " profesi " ta holka zmrzačit nebo zabít.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.