Netančící finalista StarDance Lukáš Pavlásek: Jeho tajná zbraň? Partnerka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Netančící finalista StarDance Lukáš Pavlásek: Jeho tajná zbraň? Partnerka!

Pavlásek s Hunčárovou »došel« až do finále.
Pavlásek s Hunčárovou »došel« až do finále. (Foto: ČT)

Historicky nejhorší tanečník StarDance Lukáš Pavlásek (37) získává sice hodně hlasů od fanoušků i recesistů, ale největší oporu má bezesporu v tanečnici Lucii Hunčárové (30). Kromě toho, že mu každý týden vymýšlí choreografii takříkajíc na tělo, je i životní partnerkou hlavního choreografa soutěže Jana Ondera (30). Že by měl Tydýt protekci?

I v zájmu Ondera by bylo, aby se jeho životní partnerka dostala v taneční soutěži, kterou sleduje přes milion diváků, co nejdál. „Když jsem nabídku na hlavního choreografa přijal, tak jsem samozřejmě myslel na to, aby si lidé nemysleli, že budu Lucce nějak nadržovat,“ uvědomuje si to i sám Onder. „Na výsledek hlasování opravdu nemám žádný vliv,“ dodal rezolutně. Onder s Hunčárovou ale učí tancovat velké skupiny dětí. Mají dokonce program Taneční hrátky s Honzou Onderem na Déčku, takže se dá předpokládat, že diváci neposílají hlasy jen Pavláskovi, ale taky Lucii. Malých fandů vlastnících mobilní telefon s nabitým kreditem je možná více než příznivců Tydýtova pořadu Na stojáka...


„Lucka s Honzou naše děti v Sokolově učí, takže všichni rodiče posíláme Lucce každý večer opravdu hodně hlasů. To přece musíme,“ prozradila deníku Aha! jedna z pyšných maminek, jejíž dítko si v televizi zatančilo během pátého charitativního večera.



Přečtěte si
6010
16. 12. 2015 • 15:04

Ano, hlavně Lucka je tak dobrá, že došli až tak daleko.Ona to tam vykrývá a snaha Pavláska se také musí ohodnotit.Na to jaké byl dřevo, tak se zlepšuje a proto mu lidé fandí.

frannes
16. 12. 2015 • 08:18

nechtěli už by jste s tím Pavláskem přestat, to je zkrátka další trhák co má lákat kupce , nedívám se, body neposílám ,pokud bude Star Dance nasazovat takové týpky nejspíše bude zajímat jen nějaké exoty a recesisty nebo jak jsem slyšel ty kteří si s ČT chtějí vyřizovat názory na zpravodajství či co.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.