Pikantnosti amerického OK! Magazinu: Na co princ Harry uhnal Pippu Middleton! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Pikantnosti amerického OK! Magazinu: Na co princ Harry uhnal Pippu Middleton!

Na královské svatbě v dubnu 2011 to mezi Harrym a Pippou začalo jiskřit.
Na královské svatbě v dubnu 2011 to mezi Harrym a Pippou začalo jiskřit. (Foto: Profimedia.cz)

Už po svatbě jejich sourozenců Williama a Kate (oba 33) bylo veřejným tajemstvím, že to mezi nimi jiskří. A teď se princ Harry (31) a Pippa Middleton (32) konečně dali dohromady. Netvrdí to žádný z vykřičených bulvárů, ale poměrně důvěryhodný americký OK! Magazine.

Právě na královské svatbě v dubnu 2011 vše začalo. Harry tam s Pippou – jistě si vzpomenete, jak svým útlým zadečkem »nastřeleným« v těsných bílých šatech »ukradla« sestře její velký den – prý flirtoval celý večer. A té to rozhodně nevadilo. „V jednu chvíli si Kate šla na záchod zkontrolovat make-up a přistihla je, jak se tam muchlují!“ tvrdí informátor OK!, který má ke královské rodině blízko.



Po svatbě se však cesty Harryho a Pippy rozdělily. „Hlavně proto, že Pippa viděla, jak Kate vyčerpává a ubíjí život v centru pozornosti. Nechtěla jít v jejích stopách,“ pokračuje tajný zdroj. Pippa si tak začala s bankéřem Nico Jacksonem (37), zatímco po Harryho boku se střídaly Cressida Bonas (26) a Chelsy Davy (30). „Jenže ani tak na sebe nedokázali zapomenout. Pořád mezi nimi bylo sexuální napětí, i když chodili s někým jiným,“ hlásí informátor.


A tak když se před třemi měsíci Pippa s Nikem rozešli a volný byl i Harry, stalo se, co se stát muselo – dali to tajně dohromady! „Pippa sama přišla za Harrym, když se rozcházela s Nikem. Otevřeli si víno a dlouho si povídali. On jí pouštěl její oblíbenou Adele, uvařil jí špagety carbonara, zapálil svíčky...,“ popisuje detailně magazín, na co zrzek Harry sportovkyni Pippu »utáhl«.



Přečtěte si
ararat
12. 12. 2015 • 17:49

cože o jakém z nebo s ti jde? ty 7dmi páde? bože to je iritace,to mě baví jupííí

ararat
12. 12. 2015 • 17:47

fáááákt? hahahahahahahahahahaha dej pozor ať tě neschvátí zuř

ararat
12. 12. 2015 • 17:45

jity nerozčiluj se vzpomenout Dianu je skvělé i já ji měla ráda a uznávala jsem ji jako výjímečnou ženu,to je přece v pořádku,jenom jsem se tě malinko dotkla tím že Diana už není a nikdo ji nenahradí,tudíž,že ji přirovnávat nemá cenu,i Kate nebo Pippa,mají své kouzlo a bylo by hloupé ji napodobovat,nebo se snažit se ji podobat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.